Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Alice in Spiegelland

Alice in Spiegelland

Een fantastische musical voor jong en oud in een prachtig decor, met feeërieke lichteffecten en gekke geluiden. 

Alice in Spiegelland

De Europese Première van Alice in Spiegelland, een Engelse productie van ITM Shows, die vertaald is in het Nederlands en waarin Alice een groots, nieuw avontuur tegemoet gaat.

Een fantastische musical voor jong en oud! Alice verdwijnt door de spiegel en komt in een land terecht waar zij niet wil zijn. Zij ontmoet aparte en hilarische figuren die haar de weg wijzen. Eén ding is zeker, iedereen wacht op haar komst omdat zij de enige is die het ‘schaakland’ kan redden uit de klauwen van de Rode Koningin.

Een 45-tal artiesten, waaronder 12 kinderen en 8 jeugdleden, verheugen zich op de rol die zij gaan spelen. Muzikaal worden zij begeleid door 22 orkestleden met een groot scala aan instrumenten. Alle kleurrijke kostuums zijn per scène samengesteld en met de bijbehorende pruiken en haarstukken een plaatje om te zien. De decorploeg legt de laatste hand aan de prachtige decors. Wilt u dit én die feeërieke lichteffecten en gekke geluiden niet missen …… dan zien wij u graag in de Rabobankzaal!

Hoofdprijs

In de pauze is er een verloting met als hoofdprijs een fiets. Neem uw partner, vader, moeder, kind, vriend(in) mee naar deze geweldige, hilarische voorstelling waarvan u zeker zult gaan genieten.

Bestel de tickets inclusief garderobe, koffie/thee voor de voorstelling en een drankje in de pauze via www.muziektheaterapeldoorn.nl of via theater Orpheus in Apeldoorn.

Speellijst Alice in Spiegelland

Bestel nu kaartjes voor deze fantastische musical voor jong en oud in een prachtig decor, met feeërieke lichteffecten en gekke geluiden. De voorstelling is te zien op vrijdagavond 27, zaterdagavond 28 en zondagmiddag 29 september 2019.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link