Theater & Congres Orpheus Apeldoorn

Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn | 055 527 0300 | Google maps

Theater & Congres Orpheus Apeldoorn

Één van de vijf grootste theaters van Nederland, dat is Theater & Congres Orpheus in Apeldoorn. U vindt hier een gevarieerd aanbod aan optredens. Of u nu houdt van theaterconcerten, klassieke muziek, cabaret of toneelstukken, u komt hier altijd aan uw trekken!

In het theater

Dit theater in Gelderland herbergt wel drie verschillende theaterzalen met aan capaciteit van 200 tot wel 1.300 plaatsen.

Het staat al sinds de bouw in 1965 bekend als gerenommeerd theater in Apeldoorn en omgeving. Het theater beschikt over een eigen restaurant met een topkeuken, waar u voor de voorstelling kunt genieten van echt Veluwse streekgerechten. Orpheus is ook uitstekend geschikt als unieke congres locatie, het staat op een gemakkelijk bereikbare plek in Apeldoorn en beschikt over alle allure en faciliteiten van een modern theater.

Theaterrestaurant Orpheus Apeldoorn

Voorafgaand aan een mooie theatervoorstelling nog even lekker uit eten, zo maakt u uw avond compleet. Bij Theater Orpheus bestaat deze mogelijkheid in het theaterrestaurant. De kok en zijn staf maken de heerlijkste gerechten voor uw klaar. Het restaurant is, indien er voorstellingen spelen, geopend van 17.00 uur tot 20.00 uur. Uiteraard zorgen de medewerkers ervoor dat u bijtijds in de zaal zit. Maak uw avond compleet met een heerlijk diner.

Voor een vaste prijs kunt u genieten van een drie gangen menu inclusief dessertbuffet en consumpties. Uiteraard kunt u in het restaurant ook à la carte eten. De kok vernieuwt regelmatig de kaart met overheerlijke gerechten uit het seizoen.

Agenda

Elk jaar heeft Orpheus Apeldoorn weer een schitterend programma klaar staan voor haar bezoekers. Van een avondje cabaret tot een prachtige operavoorstelling, er is voor iedereen wel iets geschiktst.

Contactgegevens Theater & Congres Orpheus Apeldoorn

Churchillplein 1 7314 BZ Apeldoorn
Telefoonnummer: 055 – 527 03 00

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.