Voor alles een eerste keer

Voor alles een eerste keer

Ze zijn allemaal net twintig, Siem, Kerwin, Boaz en Klaartje. Op de middelbare school waren ze dikke vrienden maar daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren. Nu komen ze samen… voor de eerste keer maken ze mee dat er iemand van hun leeftijd sterft. En zo komen die andere herinneringen op. De eerste keer op een toneel, de eerste keer een zoen, de eerste keer op je bek gaan en de eerste keer dat je werkelijk verliefd was.

Hun leven is nog maar net begonnen. Ervaring hebben ze niet, met niks in het leven. Wat weten ze nou helemaal van liefde of doodgaan, van toekomst of verleden, van ambitie en van teleurstelling? Ze doen hun best om zo volwassen mogelijk te zijn maar gisteren waren ze nog kinderen. Hoeveel heb je achter de rug, en hoeveel heb je nog voor je? En hoeveel eerste keren zullen er nog komen?

‘Voor alles een eerste keer’ is een nieuwe Nederlandse musical, met ontzettend veel lol en een hoop tranen. Het zijn herinneringen en verwachtingen, samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen. Omdat we allemaal die eerste keer hebben meegemaakt.

Een ode aan de Nederlandse popmuziek en een pleidooi om elke druppel van het leven op te zuigen zolang het maar kan!

Cast Voor alles een eerste keer

Vier jongvolwassenen die men zal gaan volgen tijdens al hun eerste keren zijn;

  • Rose-Anne van Elswijk
  • Thomas Kuipers
  • Mitch Wolterink
  • Daisy Duin
  • Priscilla Knetemann

Rose-Anne van Elswijk speelde eerder hoofdrollen in ‘SPIJT de musical’ en momenteel is ze te zien in de musical ‘Razend’. Thomas Kuipers was afgelopen twee seizoenen te zien in de succesvolle theaterproductie ‘Kiss of the Spiderwoman’ en ‘Sweeney Todd’. In die laatstgenoemde productie was ook Mitch Wolterink te bewonderen evenals in de productie als ‘RENT’. Voor die laatste productie ontving hij een Musical Award voor ‘Beste mannelijke bijrol’. Daisy Duin was afgelopen seizoen te zien in twee grote producties: ‘SKY de musical’ en ‘Grease’.

Script: Dick van den Heuvel
Regie: William Spaaij
Lees meer over het regiseerdebuut van William Spaaij
Choreografie: Anouk Poell

Bron: STENT Producties

Speellijst Voor alles een eerste keer

Deze voorstelling is afgelopen.

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link