Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Alles went behalve een vent

Alles went behalve een vent

De Rode Boksbal en Van Engelenburg Theaterproducties presenteren Dé Theaterkomedie van 2013…..

Met het ‘Gouden Koppel’ Joke Bruijs en Gerard Cox.Herkenbaar, authentiek en doorspekt met humor!

Een wereldprimeur: Het ‘Gouden Koppel’ Joke Bruijs en Gerard Cox staan eindelijk samen op toneel. Ze waren eerder een stel in het ‘echte’ leven, en een paar op TV, maar niet eerder konden we ook live genieten van de twee ervaren topacteurs. Daar gaat de theaterkomedie Alles Went behalve een Vent verandering in brengen.

Het verhaal

Scriptschrijver Dick van den Heuvel bewerkte en schreef geïnspireerd door de gelijknamige openhartige, succesvolle columnbundel van Yvonne Kroonenberg een hilarisch verhaal over een man en een vrouw op leeftijd die in de herfst van hun huwelijk en hun leven zijn beland. Gezond, fit, financieel onafhankelijk, een goede band met hun kind, twee draken van kleinkinderen en een leuk huis.

Wat wil je nog meer? ‘Niets’, antwoordt hij terwijl hij natuurlijk wel klaagt en liefst dagelijks, over politiek, voetbal, computers, de auto van de buren voor zijn raam. ‘Veel’, antwoordt zij. Zij is in voor iets nieuws. Iets waarvan je energie krijgt en waarvan ze zich nog jonger gaat voelen. Ze gaat studeren! Kunstgeschiedenis. Hij snapt er niets van. Of wil het niet snappen. Zal een studiereis naar Rome het fort dat hun huwelijk is, dan toch doen instorten?

Gouden koppel

Op geheel eigen wijze geven Bruijs en Cox in anderhalf uur komedytheater gestalte aan dit prachtige verhaal over houden van, lang samen zijn, ouder worden, ingesleten gewoontes en de ontsnapping daaraan. Het Gouden Koppel eindelijk samen te zien in de Nederlandse theaters. Peter Heerschop versterkte het creatieve team. Met als resultaat: Alles Went behalve een Vent herkenbaar, authentiek en doorspekt met humor! In onder andere in Groningen, Friesland, Overijssel, Noord-Holland komt dit gouden koppel in de theaters.

Speellijst Alles went behalve een vent

De voorstelling ‘Alles went behalve een vent’ is in veel theaters te zien. Benieuwd naar de complete speellijst? Bekijk de speellijst van Alles went behalve een vent.

Vanaf september 2014 weer terug in veel theaters in Nederland!

Interview

Gerard Cox en Joke Bruijs zijn ook geïnterviewd door Noor Feije. Lees ook het interview over de voorstelling.

Bron: Alles went behalve een vent