April Darby Live!

April Darby Live!

Op 16 september 2017 is het tijd voor ‘APRIL DARBY LIVE!’ in theater Aan de Slinger in Houten. April is bekend van haar hoofdrol in ‘The Bodyguard’ en is daarnaast één van de gezichten van de RTL-dinnershow ‘Pandora’. Ook was ze te zien in de musical ‘Sister Act’ en diverse dinershows.

Theaterproductie April Darby live!

De allereerste theaterproductie waarmee STENT Producties in september 2015 naar buiten kwam was ‘SIETSKE LIVE!’. Tijdens de eerste editie kreeg een ambitieus en onbekend talent de kans om zich te presenteren aan groot publiek omringt door diverse artiesten uit het vak. De line-up bestond uit: Sietske van Dalen, Diederick Ensink, Floortje Smit en Maarten Smeele.

Producent over April Darby live!

‘Ik ben enorm blij dat we na twee jaar weer een nieuwe editie kunnen aankondigen met een kleine aanpassing aan het concept. Het huiskamergevoel gaan we combineren met iets meer show en het is vanzelf sprekend dat het hierbij niet meer gaat om een onbekend talent als hoofdact. Veel fans kennen April van grote (musical)shows en zullen middels de intieme setting haar beter leren kennen. Daarnaast is April niet alleen actief in musicals maar ook in de popindustrie. We gaan een concert maken met nummers uit meerdere genres die centraal staan in het leven van April. Uiteraard zullen er ook diverse gastartiesten uit het vak de line-up versterken. Het belooft een leuke muzikale avond te worden!’, aldus Giovanni Sturkenboom, producent STENT Producties.

Bron: AprilDarbyLive.nl

Speellijst April Darby live!

Deze voorstelling is afgelopen. 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link