Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Arie Koomen & Edo Brunner – Klussen

Arie Koomen & Edo Brunner - Klussen

 

Het is alweer het derde programma van Arie & Edo, ook hierin doen de heren weer alles helemaal zelf. De vakmannen bouwen in één avond een 100% topshow die op tijd klaar zal zijn, zonder onverwachte kosten achteraf.

Arie Koomen & Edo Brunner – Klussen

100% voor mannen en tegelijkertijd…
100% voor vrouwen en alles er tussenin!
100% milieuvriendelijk!
100% recyclebaar!
100% lactosetolerant!
100% glutenvrij!
100% afbreekbaar! (Speciaal voor de recensenten)
En bijna 100% vetvrij!

(Alle percentages zijn 100% bij benadering.)
Het is mogelijk dat dit programma resten van noten bevat vanwege in het fabricageproces genuttigde pinda’s.

Veel plezier!

Biografie Arie Koomen

Arie Koomen (1968) is een stand-up comedian en grafisch vormgever. Samen met Silvester Zwaneveld speelde hij bij het stand-up comedygezelschap de Comedy Explosion tot ze bedachten om samen te spelen. Op Cameretten werden ze in 1996 tweede met naar eigen zeggen ter plekke verzonnen materiaal. Af en toe verruilen ze het theater voor andere podia, zoals het popfestival Lowlands.

Solo is Arie te zien bij het improvisatieprogramma De Lama’s (2004-2006), het comedyprogramma Tequila (2006) en ook bij Doe Maar Normaal, de Nederlandse versie van ‘Never mind the buzzcocks’. In 2008 speelde hij zijn eerste soloprogramma ‘Uit!’, een oudejaarsvoorstelling gevolgd door een cabaneel voorstelling ‘Avondje Bergkamp’ in het seizoen 2009/2010.

Biografie Edo Brunner

Edo Brunner (1970) heeft na de toneelschool Utrecht zich ontwikkeld als acteur in het theater bij diverse jeugdtheater gezelschappen en (volwassen) toneelgroepen. Tijdens deze periode deed Edo steeds meer televisie- en filmopdrachten en ging hij een cabaretavontuur aan. In 2001 won Edo met zijn programma ‘Gehakt’ de Jury en de Publieksprijs van het Leids Cabaretfestival.

Daarna ging Edo twee seizoenen samen met Ramses Graus als het duo ‘Rul’ met de voorstelling ‘Gehakt’ op tournee door het land. Edo werkte daarnaast ook meer voor televisie, zoals een rol in de televisieserie Rozengeur & Wodkalime en bij Paul de Leeuw als sidekick. Edo was tevens presentator van het BNN-programma Cashcab het programma LLinke Soep bij Omroep LLink. Als filmacteur heeft Edo gespeeld in De Griezelbus, Knetter, Kabouter Plop en de Pinguïn en de hoofdrol in Dennis P.

Klussen met Edo en Arie

Sinds 2010 maakt Edo samen met Arie Koomen cabaret en staan met de voorstelling ‘E & A toch voordeliger’ in diverse theaters door het land.

Bron: GV Productions

 

 

Speellijst Arie Koomen & Edo Brunner – Klussen

Deze voorstelling is afgelopen.

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen