Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Brigitte Kaandorp – Wereldtournee

Brigitte Kaandorp - Wereldtournee

 

Met een live band van 8 topmuzikanten en 3 backing vocals, onder leiding van Bernd van den Bos, doet Brigitte Kaandorp dit voorjaar de vaderlandse en Vlaamse openluchttheaters aan – plus een paar concertzalen – met een zwoel zinderende zomershow. Honderd procent nieuwe Nederlandse hits als ‘Er zijn weer blote benen buiten’, ‘Als ik jou zie krijg ik zin in de zomer’ en ‘Joh, wat heb je een rooie kop! (Heb je in de zon gezeten?)’ zullen voorbij komen. Maar ook zingt Brigitte natuurlijk haar inmiddels alom geliefde liedrepertoire. Sinds jaar en dag bewijst de populaire entertainster zowel pratend als zingend iedere tent plat te kunnen spelen. Waar Brigitte komt is het feest! Het doel: een lach, een traan en ongegeneerd meezingen.

Over Brigitte Kaandorp

Brigitte Kaandorp groeide op in Haarlem, hier doorliep ze de lagere Sint Willibrordusschool. Ook ging ze in Haarlem naar het Triniteitslyceum. Hierna studeerde ze aan de Universiteit van Amsterdam 2,5 jaar Nederlands. Tijdens deze periode trad ze al op voor studenten met zelfgeschreven nummers in jongerencentra en cafés. Ze won het Camarettenfestival in 1983, een week nadat ze stopte met haar studie. Met ‘Kouwe drukte’ brak ze definitief door. Ze werkte nauw samen met Bert Klunder, ze stond samen met hem in ‘Miss Kaandorp – Brigitte de musical’. Brigitte Kaandorp wisselt gevoelige liedjes af met hilarische stunts. In de loop der jaren won ze vele prijzen, waaronder in 2006 de Gouden Harp. In 2009 werd ze benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Speellijst Brigitte Kaandorp – Wereldtournee

Deze voorstelling is afgelopen. Neem hier een kijkje bij de andere voorstellingen.

 

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

 

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.