Arjen Lubach – Comedy Tour

Arjan Lubach LIVE

Ondanks een serie aan lockdowns, eendagelijks televisieprogramma en de algehele teloorgang van de Nederlandse cultuursector, is Arjen Lubach terug in het theater met Comedy Tour.

De afgelopen jaren schreef hij aan nieuw materiaal dat mogelijk zou kunnen leiden tot iets groters. Ook deze winter zoekt hij weer proefkonijnen om zijn nieuwe liedjes, grapjes en gedachten op uit te proberen. Ruw en ongepolijst, maar gegarandeerd uniek en grappig. LET OP: onderdelen uit de voorstelling overlappen met eerdere try outs na 2020!

Over Arjen Lubach

Arjen Lubach is in 1979 geboren in Groningen.  Hij is bij het grote publiek vooral bekend als televisiekomiek, maar is geen vreemde in het theater. Na jaren in gezelschappen te hebben gespeeld, schreef en speelde hij zijn eerste solovoorstelling “Arjen Lubach LIVE!”. De show werd een grote hit in de theaters, met meer dan 160 uitverkochte zalen in Nederland en België, waaronder Carré, het Nieuwe Luxor en het Chassé Theater in Breda.

Het nummer ‘Beter in Bed’ uit de voorstelling werd genomineerd voor de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het beste kleinkunstnummer van het jaar. Zowel Netflix, NPO Start, Amazon Prime en Videoland.

Speellijst Arjen Lubach Comedy Tour

Arjen Lubach speelt in vele theaters in Nederland! Bekijk snel de speellijst van deze voorstelling.

Leuk om te lezen