Babette Labeij gaat het theater in met ‘Niet Zeuren Maar Zingen’

Haar eigen theatershow maakt de cirkel van Nederlands bekendste zangcoach rond.

Babette Labeij gaat het theater in met ‘Niet Zeuren Maar Zingen’

Nederlands bekendste zangcoach Babette Labeij gaat terug het toneel op. Begeleid door haar eigen liveband en met haar favoriete songs als soundtrack vertelt Babette haar verhaal: over liefde, frustratie, doorpakken en laten vallen, loslaten en vasthouden, ambitie, verdriet en geluk maar bovenal over de kracht van muziek. Vanaf april 2024 is ‘Niet Zeuren maar Zingen’ te zien door het hele land.

“Niet Zeuren maar Zingen is voor mij spannend en tegelijkertijd heel natuurlijk. Ik ben begonnen op het podium, dat vond ik het allerleukste om te doen”, aldus Babette. Na zich twintig jaar volledig op het zangcoachen te hebben gestort en zo ongeveer half zingend Nederland te hebben bijgestaan, is nu de tijd gekomen om dat oude gevoel weer op te zoeken: “Dat creatieve gevoel van zingen en muziek maken. Ik hoop dat ik de mensen kan laten lachen, ontladen, misschien zelfs wel een beetje huilen – en kan inspireren om het beste uit zichzelf te halen zodat ze vol energie en geïnspireerd de zaal verlaten. Voor mij is de cirkel rond met deze tour.”

Over Niet Zeuren maar Zingen
Liefde, frustratie, doorpakken en laten vallen, loslaten en vasthouden, ambitie, jaloezie, verslaving, The Voice, #metoo, California Dreaming, ondragelijk verdriet, hysterisch geluk maar bovenal: de kracht van muziek. Nederlands bekendste zangcoach stort zichzelf op het podium met deze emotionele, hilarische en inspirerende rock-and-rollercoaster. Aan de hand van haar favoriete songs en begeleid door haar eigen liveband vertelt en bezingt Babette haar bewogen leven en neemt ze het publiek mee in haar wereld van zang en muziek. Persoonlijk maar herkenbaar: iedereen verlaat zingend de voorstelling.

Babette Labeij ‘Niet Zeuren maar Zingen’ is vanaf april 2024 te zien door heel Nederland.

Ga voor meer informatie en kaartverkoop naar: www.detheaterjongens.nl

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.