BackStageNow

BackStageNow

BackStageNow is een nieuw online platform van Stage entertainment.

Zo dichtbij de sterren kwam je nog nooit. Zie en weet alles het eerst!

Back Stage

Musical sterren nemen u mee voor een uniek kijkje achter de schermen bij een optreden of voorstelling. Met uitzendingen elke werkdag blijf je op de hoogte van het allerlaatste nieuws van onze shows. Van de repetities tot aan de première, van de kostuumdoorpassen tot de warming-up en van de eerste kennismaking tot de laatste voorstelling.

“Het is nu eenmaal een gegeven dat mensen hun informatie steeds meer online zoeken. Daar spelen we graag op in met ons eigen interactieve entertainment platform. Wij hebben zoveel content in huis waar we vaak niets mee doen en dat is zonde. BackStageNow geeft ons de mogelijkheid deze exclusieve ins and outs uit de musicalwereld te delen met iedereen” aldus Albert Verlinde.

Dit fenomeen is populair op tv, reporters nemen u mee tijdens de uitzending achter de schermen voor een uniek kijkje bij de artiesten. En nu ook in de theaters.

24/7 al het nieuws over de musical sterren #ZieAllesHetEerst

Vanaf maandag 31 augustus gaat BackStageNow elke werkdag vanuit een vast format online uitzenden. Dagelijkse programma’s vanuit het hoofdkantoor van Stage Entertainment in Amsterdam. In deze programma’s nemen ze je mee achter de schermen en ben je getuige van alle ins and outs.

Tijdens de uitzendingen kun je ook live reageren op alles wat je ziet en hoort.

Check de website voor het dagelijkse nieuws en volg Back Stage Now ook op Twitter.

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link