Stage Entertainment

stage entertainment

Stage Entertainment is de grootste aanbieder van live entertainment in Europa. De onderneming is, als musicalproducent, marktleider in onder andere Duitsland, Nederland,Rusland en Spanje, Noord-Amerika. Stage Entertainment is ook actief op Broadway.

Sinds 2011 bouwt Stage Entertainment in Hamburg een nieuw theater, dat daarmee het vierde eigen theater in die stad wordt. Hamburg is de derde musicalhoofdstad na Broadway (New York) en West End (Londen). In 2014 werd bekend gemaakt dat Stage Entertainment alle aandelen van Albert Verlinde Entertainment zou kopen. Op 1 maart 2015 ging Albert Verlinde Entertainment op in Stage Entertainment.

Joop van den Ende Theaterproducties

Joop van den Ende Theaterproducties B.V. Nederlands grootste theaterproducent, creëert en produceert hoogwaardige musical en toneelproducties voor de Nederlandstalige markt en is onderdeel van Stage Entertainment, het live entertainment bedrijf van Joop van den Ende.

Theaters van Stage Entertainment

Naast het produceren van musical, toneel en theaterproducties is het bedrijf ook eigenaar van twee grote theaters in Nederland.

Naast diverse voorstellingen zijn ook ieder theaterseizoen in deze theaters grote producties te zien van Stage Entertainment.

Voorstellingen Stage Entertainment

In het Beatrix Theater wordt in theaterseizoen 2014-2015 de musical ”Moeder ik wil bij de revue” , een oer-Hollandse musical met humor van de bovenste plank, opgevoerd. Met onder andere Simone Kleinsma en Jon van Eerd. Ze zijn dé perfecte ingrediënten voor een gegarandeerd heerlijke nostalgische avond uit. Moeder, Ik Wil Bij De Revue is exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

In het AFAS Circustheater in Den Haag speelt in seizoen 2014-2015 Billy Elliot. De musical Billy Elliot, gebaseerd op de wereldberoemde film, vertelt het inspirerende verhaal van een 11-jarige zoon uit een arbeidersgezin ten tijde van de mijnstakingen in Engeland (1984-1985). Billy hoopt zijn droom om danser te kunnen worden te verwezenlijken, hetgeen hem thuis grote problemen oplevert.

Bron: Musicals.nl

Voorstellingen Stage Entertainment

De voorstellingen van Stage Entertainment zijn deels alleen in hun eigen theaters te zien maar ook door heel Nederland. Voorstellingen van Stage Entertaiment zijn onder andere;

  • Musical The Bodyguard
  • Musical The Lion King
  • Ciske de Rat
  • Hair
  • Beauty and The Beast
  • De Tweeling
  • Grease
  • Robert Long

 

Contactgegevens Stage Entertainment

Stage Entertainment is te bereiken op telefoonnummer: 020-30 52 222