In bed met Dietrich en Piaf

In bed met Dietrich en Piaf

In bed met Dietrich en Piaf gaat op 6 mei – de sterfdag (1992) van Marlene Dietrich – 2016 gaat in Amsterdam in theater Het Zonnehuis in première.

In bed met Dietrich en Piaf

Deze nieuwe muziektheaterproductie van de Nel vertelt over de intense vriendschap tussen twee van de beroemdste vrouwen van de twintigste eeuw: Marlene Dietrich en Edith Piaf.

Het idee voor deze productie komt van Irene Kuiper en Frederique Sluyterman van Loo. Het script is van Daniël Cohen. Hij neemt tevens de regie voor zijn rekening. Kuiper en Sluyterman van Loo spelen respectievelijk Piaf en Dietrich. Ger Otte zal alle mannen in hun leven vertolken en verzorgt de muzikale begeleiding waarbij bekend repertoire op een verrassende, nieuwe manier wordt gepresenteerd.

De voorstelling is zes keer te zien van 5 mei t/m 12 mei 2016, exclusief in Het Zonnehuis in Amsterdam Noord, net voorbij de NDSM-werf.

Meer informatie vindt u op www.inbedmetdietrichenpiaf.nl

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.