Bos Theaterproducties verwelkomt cabaretduo Beth & Flo

M-theater definitief geannuleerd

Een unieke combinatie van kleinkunst met het klassieke concert. 

Bos Theaterproducties verwelkomt nieuwe cabaretduo

Bos Theaterproducties maakt bekend dat zij cabaretduo Beth & Flo toevoegen aan hun impresariaat. Beth & Flo, oftewel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, zijn twee klassiek geschoolde pianistes die een brug slaan tussen de concertzaal en het theater. Ze verleggen de grenzen van het klassieke concert en maken een unieke combinatie met kleinkunst. Ze spelen klassieke muziek op hoog niveau en staan bekend om hun pakkende teksten, fysiek theater en eigenzinnige liedjes. In het najaar van 2020 wisten ze het te schoppen tot de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF), waar de jury hen prees als een veelbelovend duo. In theaterseizoen 21/22 staat er een tournee op de planning met hun nieuwste voorstelling.

Inge Bos: “Elsbet en Claudette brengen iets unieks en nieuws naar de Nederlandse theaters. Bos Theaterproducties ondersteunt graag jong talent. Ze zijn enorm ambitieus en staan te trappelen om zich verder te ontwikkelen. Wij geven ze graag die kans!

Elsbet & Claudette: “We kunnen niet wachten om de theaters te verslinden! Het publiek om de oren te slaan met een smeuïg stukje Bach. Gewoon weer heerlijk samen op het podium te staan en al die vooroordelen over klassieke muziek voorgoed te vernietigen!”

Beth & Flo

Elsbet Remijn en Claudette Verhulst studeerden aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar zij beiden hun Masterdiploma klassiek piano behaalden. In 2020 stonden ze de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF). Hun klassieke carrière bracht ze in zalen als Het Concertgebouw Amsterdam, Muziekgebouw Eindhoven en De Oosterpoort Groningen. Zij traden o.a. op tijdens het Grachtenfestival en gaven concerten in het Verenigd Koninkrijk, New York en op Sicilië. Op Sicilië werden zij bij hun deelname aan IBLA Grand Prize – een internationaal concours – met een 8,7 onderscheiden als ‘Most Distinguished Musicians’ en bovendien ontvingen zij een eervolle vermelding voor hun uitvoering van een werk van de Nederlandse componist Ruben Naeff.

Juryrapport AKF 2020
“Beth & Flo is een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”
“Hun muzikale virtuositeit staat buiten kijf”

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link