Bos Theaterproducties

bos Theaterproducties

Bos Theaterproducties is zeer divers in haar producties. Zo produceert Bos met regelmaat nieuw geschreven musicals, zoals AMANDLA! MANDELA de musical (over het leven van Nelson Mandela) en Hema de musical.

Over Bos Theaterproducties

Bos Theaterproducties werd in 1992 opgericht door Inge Bos. In eerste instantie was zij impresario voor verschillende cabaretgroepen en cabaretiers, maar in 1998 bracht zij haar eerste zelfgeproduceerde theatervoorstelling op de planken. Dit was de voorstelling Figuranten, naar het gelijknamige boek van Arnon Grunberg. Vandaag de dag heeft Inge Bos ruimschoots haar sporen verdiend binnen de Nederlandse Theaterwereld. Zo werden onder meer Zadelpijn en ander damesleed, De Aanslag, Knielen op een bed violen en Amadeus genomineerd voor de Toneelpublieksprijs.

Producties Bos Theaterproducties

Naast toneel en musical brengt Bos Theaterproducties muziek- en dansvoorstellingen uit binnen- en buitenland in de Nederlandse theaters. Paco Peña, Soweto Gospel Choir, LOUD! en One Night of Queen zijn hier voorbeelden van. Als impresariaat is Bos actief voor onder andere Plien & Bianca, NUHR, Peter Heerschop, Stef Bos en Joep Onderdelinden.

Producties van Bos Theaterproducties zijn onder andere;

Ook vindt Inge Bos het belangrijk om nieuw talent, zoals Miss Molly & Me, Peter van Rooijen, Kim van Zeben en Yentl en de Boer, een kans te geven en heeft zij deze jonge talenten geadopteerd in haar stal.

Deze voorstellingen zijn in vele theaters te zien in heel Nederland!

Contactgegevens Bos Theaterproducties;

Bos Theaterproducties
Zeeburgerdijk 84
1094 AG Amsterdam
Telefoon 020-4211221
E-mail