Musical

De laatste jaren kent de musical een inmense populairiteit. Iedereen heeft gehoord van the Lion King, the Phantom of The Opera, Hij Gelooft in mij (over André en Rachel Hazes) en Sister Act. Musicals draaien veelal enkele jaren en trekken steeds weer volle zalen.

In de grote musicals spelen bekende artiesten zoals Simone Kleinsma, Toni Neef,  Vajen van den Bosch, Rene van Kooten, Lone van Roosendaal. Maar in de grote musicals is ook zeker plaats voor jong talent! 

Musical is voor iedereen: jong en oud!

AFAS Circustheater

Beroemd is uiteraard het AFAS Circustheater in Scheveningen. Veel grote producties hebben hier al gedraaid en de productiemachine blijft draaien. Zo was de grote productie Billy Elliot er al eens te zien. Een van de hoofdrollen zal door de bekende Pia Douwes gespeeld worden. Billy Elliot volgde de succesvolle musical Sister Act op. Ook speelde de Lion King al 2 keer in dit prachtige theater. 

Ook Aladdin de musical zal exclusief in het AFAS Circustheater staan.

Bekijk bij voorstellingen welke producties er nu in het AFAS staan.

Theaterhangaar Katwijk

De musical Soldaat van Oranje draait al enkele jaren en is onlangs verlengd tot maart 2015. Naar aanleiding van de musical is zelfs een boek uitgegeven. Deze voorstelling is met recht een top succes te noemen.

Musicals in uw omgeving

Stage Entertainment brengt de grote musicals op in hun eigen theaters, maar er zijn ook veel reizende producties. Zo brengt Dommelgraaf & Cornelissen jaarlijks nieuwe en golden oldies producties naar theaters in heel Nederland. Ook Medialane en Theateralliantie hebben jaarlijks mooie producties. En ook voor kinderen zijn er bijzondere en leuke musicals in de theaters.

Zoek op uw provincie voor het aanbod!

Populaire theaters in Nederland

Deze theaters zijn populair in Nederland. Waar gaat u graag naar toe?

 • DeLaMar Theater – Amsterdam
 • Afas Circustheater – Den Haag
 • Martiniplaza – Groningen
 • Beatrix Theater – Utrecht
 • Koninklijk Theater Carré – Amsterdam
 • Stadsschouwburg Groningen – Groningen
 • Wilminktheater – Enschede
 • Nieuwe Luxor Theater – Rotterdam
 • De Koninklijke Schouwburg – Den Haag
 • Chassé Theater – Breda
 • Spiegel – Zwolle

Kaarten kopen

Het is belangrijk dat u kaarten op de juiste plek koopt. Op het internet zijn bureaus actief die op grote schaal kaarten inkopen om ze vervolgens met grove winst weer te verkopen. Waar u betrouwbaar kaarten kunt kopen, leest u hier.

Volg ons!

Wilt u er zeker van zijn dat u kaarten voor een nieuw uit te komen voorstelling kunt bemachtigen, houd u deze pagina dan goed in de gaten. Wij presenteren u als een van de eersten een ruim overzicht van allerlei soorten voorstellingen; voor volwassenen, gezinnen, kinderen, groepen etc. Ideaal voor als u bijvoorbeeld een bijzonder cadeau zoekt voor een verjaardag of jubileum of gewoon voor uzelf!

Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden?
Abonneer u dan op onze nieuwsbrief, Like ons op Facebook en volg ons op twitter!

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.