Musical

Musical

Musical
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

De laatste jaren kent de musical een inmense populairiteit. Iedereen heeft gehoord van the Lion King, the Phantom of The Opera, Hij Gelooft in mij (over André en Rachel Hazes) en Sister Act. Musicals draaien veelal enkele jaren en trekken steeds weer volle zalen.

In de grote musicals spelen bekende artiesten zoals Simone Kleinsma, Karin Bloemen, Ron Link en Jamai Loman. Musical is voor iedereen: jong en oud en meestal geldt dat als je er eenmaal geweest bent, je zeker nog een keer wilt.

AFAS Circustheater

Beroemd is uiteraard het AFAS Circustheater in Scheveningen. Veel grote producties hebben hier al gedraaid en de productiemachine blijft draaien. Vanaf 4 november gaat er een nieuwe musical in premiere. Billy Elliot is dan te zien; een verhaal over een 11-jarige jongen die opgroeit in een arbeidersgezin.

Zijn grote droom is danser worden. Een van de hoofdrollen zal door de bekende Pia Douwes gespeeld worden. Billy Elliot volgt de succesvolle musical Sister Act op. De kaarten zijn nu al te reserveren!

Miranda: “voor mijn verjaardag kreeg ik twee kaarten voor Sister Act, ik wilde daar zo graag heen en had het er al heel lang over. Het was een onvergetelijke ervaring, we zaten bijna vooraan. Wat een decor en wat een artiesten! Als fan van Simone Kleinsma heb ik een geweldige middag gehad. Ondanks dat ik in Groningen woon, was het de reis naar Scheveningen dubbel en dwars waard!”

Theaterhangaar Katwijk

De musical Soldaat van Oranje draait al enkele jaren en is onlangs verlengd tot maart 2015. Naar aanleiding van de musical is zelfs een boek uitgegeven. Deze voorstelling is met recht een topsucces te noemen.

Musicals in uw omgeving

Uiteraard kunt u ook bij u in de buurt musicals vinden! Zoek op uw provincie voor het aanbod!

Kaarten kopen

Het is belangrijk dat u kaarten op de juiste plek koopt. Op het internet zijn bureaus actief die op grote schaal kaarten inkopen om ze vervolgens met grove winst weer te verkopen. Waar u betrouwbaar kaarten kunt kopen, leest u hier.

Volg ons!

Wilt u er zeker van zijn dat u kaarten voor een nieuw uit te komen voorstelling kunt bemachtigen, houd u deze pagina dan goed in de gaten. Wij presenteren u als een van de eersten een ruim overzicht van allerlei soorten voorstellingen; voor volwassenen, gezinnen, kinderen, groepen etc. Ideaal voor als u bijvoorbeeld een bijzonder cadeau zoekt voor een verjaardag of jubileum of gewoon voor uzelf!

Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief, Like ons op Facebook en volg ons op twitter!

Musical
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link