BREStheater Brielle

Gooteplein 1, 3230 DA Brielle | 0181 413 308 | Google maps

BREStheater Brielle

BREStheater (opvolger van theater De Goote) bevindt zich in BRES, een multifunctioneel gebouw dat onderdeel is van de Breede School Zuurland.

Theaterzaal BREStheater

BREStheater biedt een divers aanbod en heeft een prachtige theaterzaal, geschikt voor 200 bezoekers. BREStheater is het podium voor veel (on)bekende cabaretiers, maar ook voor fantastisch muziekavonden- of middagen, vrolijke, swingende en poëtische jeugdvoorstellingen en bijzondere toneelvoorstellingen.

Brochure BREStheater

De brochure is op diverse locaties in Brielle en de gehele regio zoals VVV-kantoren, gemeentehuizen en bibliotheken af te halen.

Theaterkassa

De Theaterkassa van het BREStheater is van woensdag tot en met vrijdag middagen geopend en telkens 1 uur voor aanvang van een voorstelling. De theaterkassa is gesloten op feestdagen.

Kortingen op theater kaartjes

Het BREStheater biedt diverse kortingen bij voorstellingen voor CJP/CKV, 65+ en bibliotheekkaarthouders. De kortingen zijn op vertoon van de pas voor alle voorstellingen (uitgezonderd jeugd- en filmvoorstellingen)

BREStheater hoopt u graag te mogen verwelkomen bij één van de voorstellingen.

Agenda BREStheater

Het BREStheater biedt jaarlijks een gevarieerde agenda met groot diversiteit aan voorstellingen. Geniet u altijd erg van de muziekvoorstellingen? Houdt u meer van cabaret? Bij BREStheater zit u goed!

Contactgegevens BREStheater

Gooteplein 1 3232 DA Brielle
Theaterkassa (wo/do/vr 14 – 17 uur):0181 – 41 33 08
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.