Brigitte Heitzer ook te zien als Diana in musical Diana & Zonen

Brigitte Heitzer ook te zien als Diana in musical Diana & Zonen

Brigitte, bekend van onder andere Eva Perón in de musical Evita, wisselt de rol af met Marlijn Weerdenburg.

Brigitte Heitzer ook te zien als Diana in musical Diana & Zonen

Brigitte Heitzer gaat de rol van Diana spelen in de nieuwe Nederlandse musical Diana & Zonen. Dat is vorige week bekendgemaakt in het televisie-programma Tijd voor Max. Brigitte, onder meer succesvol als Eva Perón in de musical Evita, wisselt deze rol af met Marlijn Weerdenburg. Ze gaat twee vaste voorstellingen in de week spelen.

Diana & Zonen is een productie van MediaLane en Stichting Theateralliantie. De musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de wereldwijd op de voet gevolgde relatie tussen Prins Harry en Meghan Markle. Maurice Wijnen, creative director MediaLane: “We zijn heel blij dat Brigitte aan boord is. Zij imponeerde ons tijdens de audities als sterke, daadkrachtige prinses. Daarnaast brengt Brigitte veel ervaring mee. Ze is een gevestigde musicalactrice met een uniek en aanstekelijk talent.”

Brigitte Heitzer: “Deze nieuwe rol is weer een fantastische uitdaging en ik verheug me om, na Evita en Marilyn Monroe, weer een sterke persoonlijkheid te mogen spelen. Diana was een vrouw die zich niet liet dwingen om alleen maar ja te knikken. Ze vocht voor haar eigen ruimte, binnen een wereld waarin iedereen vastzit aan regels en tradities.”

Diana & Zonen

De koninklijke musical Diana & Zonen vertelt het meeslepende verhaal over Prinses Diana, die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen.

De gloednieuwe musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee?

Diana & Zonen is een koninklijk liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo meeslepend verteld als live in het theater.

Lees meer over Diana & Zonen. 

Foto: Dario & Misja

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link