Bumba en Bumbina nemen jonge fans mee op tournee door Dromenland

Bumba en Bumbina nemen jonge fans mee op tournee door Dromenland.

“Met Bumbina in Dromenland” vanaf volgend seizoen in de theaters

Studio 100 is enthousiast aan te kondigen dat Bumba met een nieuwe show naar de theaters komt! “Met Bumbina in Dromenland” neemt jonge fans mee op een onvergetelijke reis vol plezier, avontuur, vriendschap en verbeelding. Vanaf 6 januari 2024 te zien in maar liefst 33 Nederlandse theaters.

Bumba is inmiddels een iconisch merk geworden met grote en kleine fans. Met zijn vrolijke persoonlijkheid, kleurrijke verschijning en grappige avonturen brengt Bumba plezier en vermaak voor jonge kijkers. Recentelijk stond Bumba nog in de theaters met “Bumbina Komt Spelen”. Bumba nodigde zijn nieuwe vriendinnetje, Bumbina, uit om samen te komen spelen in zijn circus.

Over “Met Bumbina in Dromenland”
Het verhaal draait om de kleine Loes, die elke avond met haar favoriete knuffel, Bumba, op tijd naar bed moet gaan. Maar op een magisch moment komt Bumba tot leven en neemt hij Loes mee naar een wereld waar alles mogelijk is: het Bumbacircus. Hier beleven Bumba en zijn vriendjes de grappigste avonturen!

Tijdens haar avontuur ontmoet Loes de charmante circusdirecteur Bumbalu, de speelse Tumbi de Olifant, de ondeugende Poppa de aap, de knuffelige Nanadu de beer, Carla de kip, de excentrieke vogel Kiwi en Baby. Ze leert er dansen met Bumbina, het beste vriendinnetje van Bumba. Samen met deze kleurrijke cast zullen kinderen van alle leeftijden genieten van dans, zang en vrolijkheid.

Na de show kunnen alle kinderen hun enthousiasme delen met Bumba zelf, want in de foyer is er na afloop van iedere show gelegenheid voor een Meet &Greet! Een feestelijk moment dat de beleving compleet maakt.

Doe je leukste clownsneus op en zing en dans mee met Bumba en zijn vriendjes! Reserveer snel je tickets voor “Met Bumbina in Dromenland”.

Voor meer informatie, zie website van Studio100

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.