Castellum Alphen aan de Rijn

Rijnplein 1-3, 2405 DB Alphen aan den Rijn | 0172 000 001 | Google maps

Castellum Alphen aan de Rijn

In Alphen aan den Rijn vindt u Theater Castellum. Het ontwerp van het gebouw is van architect Dirk Jan Postel en het is in 2005 in gebruik genomen. Het is een mooi, modern gebouw met een prachtige glasgevel.

Zalen Theater Castellum

De plek is erg gunstig gelegen, aan het water. Theater Castellum heeft twee zalen, de grote VSBzaal herbergt 749 zitplaatsen. In de kleinere Rabozaal is ruimte voor 289 plaatsen.

Naast deze twee theaterzalen zijn er in het gebouw drie ondergrondse bioscoopzalen waar de mooiste films worden gedraaid.

Eten en drinken

In Theater Castellum vindt u een restaurant en twee cafés, waar u lekker kunt eten en drinken. Ook als u niet naar het theater gaat!

U hoeft geen theater- of filmvoorstelling te bezoeken om te genieten van lekker eten en drinken in Café Alphens. Van donderdag t/m zaterdag is Café Alphens vanaf 12.00 uur open

U bent bij Theater Castellum aan het goede adres als u graag een compleet avondje uit wilt!

Nieuwsbrief Theater Castellum

U wilt uiteraard graag op de hoogte blijven van alle voorstellingen die Theater Castellum biedt. Ook nieuwsberichten over het theater ontvangt u middels een nieuwsbrief. Via de website kunt u zich inschrijven.

Agenda Theater Castellum

Bekijk een prachtige theatervoorstelling, ga naar de film, geniet van een theatermenu, er is hier in Alphen aan den Rijn van alles mogelijk!

bekijk-de-programmering

 

Contactgegevens Castellum Alphen aan de Rijn

Castellum Rijnplein 1-3 2405 DB Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172 – 42 92 92
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.