Christel de Laat – EN DOOR!? (REPRISE)

Christel de Laat - EN DOOR!?
 
VOOR EEN AVONDJE HEERLIJKE COMEDY MOET JE BIJ CHRISTEL DE LAAT ZIJN
 
Het levensmotto van cabaretier en comédienne Christel de Laat was altijd: en door! ‘Nie mauwe’ zou de Brabantse zelf zeggen, want ze heeft geen tijd te verliezen. Het leven wacht op je en voor niks gaat de zon op is haar instelling en die heeft haar ver gebracht. Totdat ze liggend in de beugels van de gynaecoloog – die trouwens veel overeenkomsten vertoont met haar tandarts – zich realiseerde dat het misschien beter is om juist wat vaker stil te staan en gewoon te voelen. 
 
In haar nieuwe voorstelling En door!? is het daarom hollen of stilstaan. Het resultaat: hilarische verhalen, intieme ontboezemingen, schuimbekkende frustraties en verstilde momenten wisselen elkaar in hoog tempo af. Dit wordt een avondje front row van één van de grappigste vrouwen van Nederland en wij kunnen nie wachten!

Speeldata Christel de Laat – EN DOOR!? (REPRISE)

Te zien in meer dan 100 theaters in Nederland!

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.