Cocktails

Cocktails

Een cocktail van emoties, meningen en pijnlijke onthullingen over medelijden en schuldgevoel. 

Cocktails

Cocktails is de opvolger van de zeer goed ontvangen voorstelling Wijn. In een verhaal dat zowel spannend als humoristisch is, laten vijf vrienden hun licht schijnen op de waarde van vriendschap. Tijdens een heerlijke avond aan het strand, Mojito of Margarita in de hand, neemt hun leven plots een onverwachte en ingrijpende wending die de onderlinge verhoudingen ernstig op de proef stelt. In een cocktail van emoties, meningen en pijnlijke onthullingen komen hun op het oog geslaagde levens ineens in een geheel ander licht te staan. Hoe help je iemand zonder dat het medelijden wordt? En hoe ga je om met je eigen schuldgevoel?

Cocktails is een tragikomedie van de makers van Wijn over kwetsbaarheid, veerkracht, en solidariteit. De Telegraaf schreef over Wijn in 2018: 

“Walkate heeft gezorgd voor scherpe, vileine dialogen die niet alleen de lach aanjagen, maar waar je tegelijkertijd de pijn onder voelt.”

Cast Cocktails

Met Vincent Croiset, Tijn Docter, Matteo van der Grijn, David Lucieer en Xander van Vledder

Speellijst Cocktails

Een cocktail van emoties, meningen en pijnlijke onthullingen over medelijden en schuldgevoel. 

Helaas, er zijn (nog) geen video’s beschikbaar. Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen