Crazy Little Things – The Freddie Mercury Story

Crazy Little Things – The Freddie Mercury Story

In The Freddie Mercury Story staat alles in het teken van de ongelooflijke songs die de in Zanzibar geboren superster tijdens zijn leven maakte.

Crazy Little Things – The Freddie Mercury Story

Hij was ongrijpbaar tijdens zijn leven, ondanks talloze documentaires en films. Freddie Mercury is en blijft de meest magische ster in de geschiedenis van de popmuziek. Popjournalist, schrijver, Veronica-DJ en drummer Jean-Paul Heck dook net als bij de vorige show Queen: The Story in het leven van Mercury. Hij ging op pad met een camera om bekende Nederlanders te vragen wat hun herinnering aan de Queen-legende is en trok naar Londen om gesprekken met vrienden van Freddie te filmen voor deze show.

Al blijft het belangrijkste in deze show de muziek, die door de zevenmanformatie met zanger Marijn Geluk als frontman wordt gespeeld.

De Volkskrant schreef in een recensie dat je niet dichter bij de sound van Queen kunt komen dan Crazy Little Things. Leo Blokhuis noemt deze tribute band een heuse sensatie. Voor de nieuwe show werd een ragfijne selectie gemaakt van de beste maar ook meest invloedrijke songs die Freddie Mercury in zijn leven schreef. Daarnaast komen ook andere grote hits van de band voorbij. De Freddie Mercury Story gaat verder waar de film Bohemian Rhapsody ophield.

Speellijst Crazy Little Things – The Freddie Mercury Story

Bezoek deze muzikale voorstelling in de theaters in Nederland. Bekijk snel de speellijst.

Fotocredits: Ashley Oomen, Jeroen Lips, Paul Bergen

Leuk om te lezen