Daniël Lohues als eerste in Atlas Theater

Daniël Lohues als eerste in Atlas Theater

Daniël Lohues sluit op zaterdag 25 juni zijn theatertournee ‘Aosem’ af met een extra voorstelling in het Atlas Theater in Emmen. Het is de eerste voorstelling in het nieuwe theater dat in oktober officieel wordt geopend.

Lohues stond in maart al tweemaal in een uitverkocht Theater De Muzeval in Emmen. Het waren de laatste shows in het theater dat na 48 jaar zijn deuren sloot.

‘De Muzeval is een traditie die je eigenlijk niet kwijt wilt. Maar moet je kijken wat we ervoor terug krijgen. Een theater met de modernste technieken, waarvan je nu al weet dat het super gaat klinken. En het ziet er ook nog eens fantastisch uit. Te gek dat dit kan in Emmen. Ik ben echt trots op het nieuwe theater. Ik ben de eerste die er optreedt, op 25 juni. Het wordt mijn laatste voorstelling van deze tournee en hun eerst’, aldus de zanger.

De kaartverkoop start dinsdag 19 april om 10.00 uur via de website www.lohues.nl.

Bron: Emmen.nu

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.