ATLAS Theater Emmen

Raadhuisplein 100, 7811 AP Emmen | 0591 850 856 | Google maps

 

 

 

 

Emmen, een leuke stad in het groene Drenthe. De stad waar u gezellig kunt winkelen, naar de dierentuin kunt gaan of een leuke theatervoorstelling kunt bezoeken.

ATLAS Theater Emmen

ATLAS theater biedt veel mogelijkheden voor het grote publiek dat naar dit gezellige theater in Emmen komt. Het ATLAS Theater is een nieuw theater waar u zich snel thuis zult voelen. ATLAS Theater heeft jaarlijks een avontuurlijke programmering. ATLAS Theater belooft fantastische voorstellingen voor jong en oud. En niet alleen voor Emmen, maar voor de wijde omtrek.

Multifunctioneel gebouw

ATLAS Theater is een multifunctionele accommodatie voor elk type voorstelling, concert, congres of andere bijeenkomst. Met een grote zaal met meer dan 800 stoelen, een vlakke vloerzaal met 300 stoelen/1.000 staanplaatsen, diverse vergader- en feestzalen en eigen horecavoorzieningen. Spiksplinternieuw en voorzien van optimale faciliteiten.

Genieten in ATLAS Theater

De bezoekers aan het ATLAS Theater worden goed in de watten gelegd. In het restaurant kunt u bijvoorbeeld genieten van een lunch of diner, of u schuift aan in de bar waar u een drankje kunt nuttigen. Ook in de ruime foyers kan ieder vooraf de voorstelling al genieten.

Agenda ATLAS Theater

ATLAS Theater in Emmen heeft elk theaterseizoen een veelzijdige programmering. ATLAS Theater ligt aan het prachtige Raadhuisplein in Emmen en grenst aan WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.

Contactgegevens ATLAS Theater Emmen

Raadhuisplein 100
7811 AP Emmen

Telefoon: 0591-617000
Email: [email protected]

 Bezoek de website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.