De Doelen Rotterdam

Schouwburgplein 50, 3012 CL Rotterdam | 010 217 1717 | Google maps

De Doelen Rotterdam

De Doelen in Rotterdam is een veelgeroemd concertgebouw. Elk jaar worden er zo’n 600 concerten georganiseerd in vrijwel elk genre: van klassiek tot jazz tot wereldmuziek.

Voorstellingen in De Doelen Rotterdam

Deze voorstellingen trekken elk jaar meer dan 450.000 bezoekers. Daarnaast worden er elk jaar nog zo’n 600 congressen en andere evenementen plaats met zo’n 200.000 bezoekers.

Van alle Rotterdammers bezoekt ongeveer een kwart elk jaar De Doelen. Er is een zeer brede programmering, van grote publiekstrekkers tot de wat minder bekende talenten. Uiteraard speelt ook het Rotterdams Philharmonisch een grote rol in de programmering van De Doelen.

Concertgebouw De Doelen

De Doelen behaalt als concertgebouw de tweede plaats van Nederland als het gaat om publieksbereik. De bezoekers komen uit heel Zuid-Holland en zelfs vanuit omliggende gebieden.

U vindt het monumentale gebouw middenin de stad, naast het Centraal Station. De Doelen: een factor van betekenis in het culturele leven van Rotterdam en ver daarbuiten!

Agenda De Doelen

De Doelen heeft elk jaar een veelzijdig en gevarieerd programma samengesteld. Heeft u zin een avondje cabaret? Geniet u meer van toneel? Of gaat u graag met uw kinderen naar het theater? Alles is mogelijk bij De Doelen.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens De Doelen Rotterdam

Schouwburgplein 50
3012 CL Rotterdam (hoofdingang de Doelen)
Telefoon: 010 – 217 17 17
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.