De Doelen Rotterdam

Schouwburgplein 50, 3012 CL Rotterdam | 010 217 1717 | Google maps

De Doelen Rotterdam

De Doelen in Rotterdam is een veelgeroemd concertgebouw. Elk jaar worden er zo’n 600 concerten georganiseerd in vrijwel elk genre: van klassiek tot jazz tot wereldmuziek.

Voorstellingen in De Doelen Rotterdam

Deze voorstellingen trekken elk jaar meer dan 450.000 bezoekers. Daarnaast worden er elk jaar nog zo’n 600 congressen en andere evenementen plaats met zo’n 200.000 bezoekers.

Van alle Rotterdammers bezoekt ongeveer een kwart elk jaar De Doelen. Er is een zeer brede programmering, van grote publiekstrekkers tot de wat minder bekende talenten. Uiteraard speelt ook het Rotterdams Philharmonisch een grote rol in de programmering van De Doelen.

Concertgebouw De Doelen

De Doelen behaalt als concertgebouw de tweede plaats van Nederland als het gaat om publieksbereik. De bezoekers komen uit heel Zuid-Holland en zelfs vanuit omliggende gebieden.

U vindt het monumentale gebouw middenin de stad, naast het Centraal Station. De Doelen: een factor van betekenis in het culturele leven van Rotterdam en ver daarbuiten!

Agenda De Doelen

De Doelen heeft elk jaar een veelzijdig en gevarieerd programma samengesteld. Heeft u zin een avondje cabaret? Geniet u meer van toneel? Of gaat u graag met uw kinderen naar het theater? Alles is mogelijk bij De Doelen.

bekijk-de-programmering

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens De Doelen Rotterdam

Schouwburgplein 50
3012 CL Rotterdam (hoofdingang de Doelen)
E-mail: kaartverkoop [at] dedoelen.nl
Telefoon: 010 – 217 17 17

Website De Doelen Rotterdam

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen