Theater Rotterdam Witte de With

William Boothlaan 8, 3012 VJ Rotterdam| 010 404 6888 | Google maps

TR Witte de With

Onze twee hoofdlocaties zijn TR Schouwburg en TR Witte de With: de voormalig Rotterdamse Schouwburg en het oude Ro Theater. Daarnaast is het werk van onze makers te vinden op andere plekken in de stad. Rotterdam is zowel een speelveld, als een onuitputtelijke inspiratiebron. Voorstellingen kunnen dan ook opduiken op logische en minder logische plekken, door de hele stad verspreid.

Lees meer over het de TR Schouwburg

Theater Rotterdam staat voor grensverleggend, vaak interdisciplinair theater dat verschil, diversiteit en veelvormigheid wil vieren. Niet opheffen of harmoniseren, maar zien, tonen en gebruiken. We brengen spelers, journalisten, dansers, nieuwsgierigen, uitvinders, vertellers, choreografen en talenten samen om theater te maken en echte ontmoetingen te realiseren. Om iets teweeg te brengen in het hoofd, in het hart en in Rotterdam.

Agenda Theater Rotterdam

Bekijk de programmering van Theater Rotterdam in de schouwburg en in de Witte de With.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens TR Witte de With

William Boothlaan 8
3012 VJ Rotterdam
Telefoon: 010-4046888

Website Theater Rotterdam Witte de With

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.