Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

De Kleine Grote Improvisatieshow Junior

de kleine grote improvisatieshow

Op 9 oktober vindt de eerste echte ‘Kleine Grote Improvisatieshow Junior’ plaats in Schouwburg Amstelveen! Een voorstelling waar je niet stil hoeft te zijn, niet stil hoeft te zitten en je bovendien ook nog leert hoe je theater moet maken.

Als je eenmaal kan improviseren, kom je overal mee weg.

Show De Kleine Grote Improvisatieshow Junior

De Grote ImprovisatieshowStel je staat voor je klas om je spreekbeurt te houden maar je hebt niets voorbereid?! Of je zou boodschappen doen voor je moeder, maar je hebt voor € 20 patat gekocht voor jou en je vrienden. Wat moet je doen!?

Kom naar het theater en leer je overal uitkletsen door de Kleine Grote Improvisatieshow Junior. Want als je eenmaal echt kan improviseren, dan kom je overal mee weg. Kijken, meedoen, meelachen: het kan allemaal en wel onder leiding van meester-improvisator Ruben van der Meer (zelf kind van begin á midden veertig) en een clubje ervaren theatermakers.

De Kleine Grote Improvisatieshow Junior is een voorstelling waar je niet stil hoeft te zijn, niet stil hoeft te zitten en je bovendien ook nog leert hoe je theater moet maken. (Oja: het is misschien wel de enige jeugd-voorstelling waar ouders stiekem net zo graag heen gaan!). Na Amstelveen zal de show ook te zien zijn in Hoofddorp, Heerlen, Leeuwarden, Enschede en Emmen!

Bron: Schouwburg Amstelveen

Speellijst De Kleine Grote Improvisatieshow Junior

Deze voorstelling is afgelopen.

 

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

 

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link