Schouwburg Amstelveen

Winkelcentrum Stadshart Amstelveen, Stadsplein 100, 1181 ZM Amstelveen | 020 547 5175 | Google maps

Schouwburg Amstelveen

Met gemiddeld 250 kwalitatief hoogstaande voorstellingen in de Grote en de Kleine zaal is Schouwburg Amstelveen een middelgrote en gerenommeerde schouwburg.

In het theater

Van cabaret tot toneel, van muziek tot dans en van jeugdvoorstelling tot opera. Schouwburg Amstelveen heeft daarmee een breed aanbod waar iedereen wel iets mee kan.

Daarnaast organiseert de schouwburg regelmatig een Salon bij een voorstelling zodat het publiek nader kennis kan maken met bijvoorbeeld het thema van de voorstelling, de geschiedenis van een stuk of de werkwijze van een regisseur.
Tevens worden er in Cinema Amstelveen het hele seizoen de leukste kinderfilms en de beste bioscoopfilms voor volwassenen vertoond.

Ook tijdens de vakanties zijn er veel leuke en speciale festivals voor de kinderen. Natuurlijk is het dan ook mogelijk om een kinderfeestje te organiseren en te combineren met een bezoekje aan de film. Daarnaast is Schouwburg Amstelveen als locatie zeer geschikt voor uiteenlopende zakelijke evenementen van 20 tot 1.000 personen.

Open dag

Schouwburg Amstelveen heeft jaarlijks een open dag. Tijdens deze open dag kunt u een kijkje nemen in de mooie schouwburg. Tijdens het vaak bomvolle programma zijn er vele leuke activiteiten voor kinderen. Tevens kunt u verschillende films kijken en een preview krijgen op het aankomende theaterseizoen. Een mooie kans om eens te kijken wat er allemaal in de schouwburg te doen is gedurende het jaar.

Op de hoogte blijven?

Wilt u graag het laatste nieuws weten omtrent Schouwburg Amstelveen en haar voorstellingen? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en social media! Inschrijven kunt u gemakkelijk hier doen.

Agenda Schouwburg Amstelveen

Jaarlijks zijn er veel voorstellingen in het theater te zien.

Contactgegevens

Stadsplein 100 1181 ZM Amstelveen
E-mail: info@schouwburgamstelveen.nl

Website

Leuk om te lezen