De leukste meester van Nederland gaat vaker op kamp

De leukste meester van Nederland gaat vaker op kamp

De leukste meester van Nederland gaat vaker op kamp

Mees Kees

De leukste meester van Nederland, Mees Kees, zal vaker op kamp gaan. Er worden door het Nationaal Theaterweekend extra voorstellingen aangekondigd in Waalwijk, Heerhugowaard en Dordrecht. Voor deze voorstellingen, die eind januari plaatsvinden, bedragen de kaarten slechts €10,- en de verkoop is inmiddels gestart, zo kondigt producent STENT Producties vandaag aan.

Nederland viert theater tijdens het Nationaal Theaterweekend op 26, 27 en 28 januari 2024 met vele voorstellingen door heel Nederland. Tijdens dit weekend, dus ook voor ‘Mees Kees Op Kamp’ geniet je slechts voor €10,- van de voorstelling.

De afgelopen jaren is ‘Mees Kees’ uitgegroeid tot één van de populairste meesters van Nederland. Naast het gelijknamige boek uit de boekenserie trok de film ‘Mees Kees Op Kamp’ meer dan 600.000 bezoekers naar de bioscoop.

Musical Mees Kees

De musical vertelt het verhaal over Mees Kees die met zijn klas op kamp gaat naar de duinen. Omdat Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van Dreus een geweldig kamp weet te maken!

Het script en liedteksten zijn in handen van Allard Blom, Martin Michel tekent voor de regie en choreografie, Marnix Wetzer zal de muziek produceren voor deze nieuwe musical. Evenals bij de bioscoopfilms is Mirjam Oldenhave, schrijfster van de boekenreeks, nauw betrokken bij de ontwikkeling van de musical.

De musical zal met meer dan 100 voorstellingen te zien zijn vanaf 16 december 2023 door heel Nederland. De première zal plaatsvinden op zondag 14 januari 2024 in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Tickets & Info via: www.meeskeesdemusical.nl

 

Leuk om te lezen

Repetities van musical "Pride en Prejudice" van start gegaan