Schouwburg en Congrescentrum het Park Hoorn

Westerdijk 4, 1621 LE Hoorn | 0229 291 010 | Google maps

Schouwburg en Congrescentrum het Park Hoorn

Een gezellig theater met het mooiste uitzicht van Nederland! Schouwburg en Congrescentrum het Park is gevestigd in het centrum van Hoorn, met prachtig uitzicht over het Hoornsche Hop.

In het theater

Het Park biedt elk jaar een gevarieerd aanbod aan voorstellingen, van grote musicalproducties tot jong talent. De twee theaterzalen (de Hamletzaal en de Othellozaal) bieden samen plaats aan meer dan 1500 bezoekers.

Routebeschrijving en parkeren

Er leiden vele wegen naar Rome maar ook zeker naar Schouwburg Het Park in Hoorn. Wilt u goed voorbereid op pad gaan en weten hoe u moet rijden en waar u kunt parkeren? Dit kunt u hier bekijken. De schouwburg heeft de verschillende mogelijkheden op een rijtje gezet.

Zaalplattegrond

Bent u benieuwd welke stoel u heeft gereserveerd? Bekijk dan hier de zaalplattegronden van de twee zalen.

Agenda Schouwburg Het Park in Hoorn

Het gevarieerde aanbod aan voorstellingen biedt de Schouwburg jaarlijks aan vele bezoekers een leuke avond uit.

Contactgegevens

Westerdijk 4 1621 LE Hoorn
Telefoon: 0229 – 291 010
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.