Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

De Oasebar

De Oasebar

De Oase Bar gaat weer open! De succesvolste productie van 2016 viert feest ​met ​8 acht unieke concerten met gastoptredens van Lee Towers, Loes Luca en vele anderen. Ron Brandsteder staat het gouden theaterkoppel Gerard Cox en Joke Bruijs dit keer bij in hun rollen als Harry en Ali, eigenaren van de populaire Oase Bar.

Rotterdamse SING-A-LONG in de Doelen

De Oase Bar, was afgelopen theaterseizoen dé hit van Rotterdam. Alle voorstellingen waren ramvol uitverkocht. De Rotterdammers kregen er geen genoeg van. Sommigen hebben meerdere malen de voorstelling gezien.

Vooral de Rotterdamse liedjes van weleer werden omarmd door het publiek. Net als vorig theaterseizoen zullen bekende Nederlandse artiesten elk concert, als look a like van zichzelf, de show komen verrijken. Elk concert is dus anders en daardoor uniek. Onder de artiesten doen o.a. Mini & Maxi enkele voorstellingen mee doen!

Voorstelling De Oase Bar

Harry en Bep waren ooit de drijvende krachten achter de Oasebar. Maar de tijden zijn – tegen de uitdrukkelijke wens van Harry – nogal ingrijpend veranderd en de Oasebar is ook niet meer wat het ooit geweest is. En nu heeft hij het ook nog aan z’n hart. Voorzichtigheid is gewenst, weet Bep. Dus tegenspreken is niet aan de orde. Als Harry zegt dat zijn Oasebar nog altijd een bloeiende horecagelegenheid is en dat hij iedereen kan bellen om daar op te treden, geeft ze hem gelijk.

De pacemaker slaat namelijk bij het minste of geringste over. “Noem mij één artiest die niet morgen hier op het podium staat als ik hem bel!” Bep weet: ze komen niet, maar dat durft ze niet te zeggen. Dus noemt ze af en toe een naam. “Loes Luca” En dan moet ze op jacht naar een dubbelganger, een look-a-like.

OasebarDan staat daar Patricia, sprekend Loes, maar “mevrouw, om u de waarheid te zeggen: ik kan helemaal niks. Ik ben niet grappig en kan niet zingen, ik kan zelfs geen toon houden.” Kan Bep het bedrog van Harry volhouden? Ze doet het allemaal vanuit diepgewortelde liefde en vooral de angst dat Harry’s hart het zal begeven. Manmoedig slaat ze zich avond na avond door een keur van dubbelgangers…

De Oasebar is een ode aan het Varieté van weleer. En in de theatervoorstelling zullen regelmatig gastoptredens plaatsvinden van bekende namen. Echter, die treden daar altijd op als de look-a-likes van zichzelf. Maar geen nood… met de leugenliefde van Bep en de tomeloze (denk-aan-je-hart) energie van Harry wordt het altijd weer een geslaagde avond!

De Oase Bar is een productie van De Rode Boksbal theaterproducties en Van Engelenburg theaterproducties.

Speellijst de Oasebar

De voorstelling speelt exclusief in Rotterdam en gaat op 9 september 2017 in première in De Doelen en komt daarna elke maand tot en met december twee maal terug. Elke maand 2 concerten met bekende gastspelers.

De kaarten zijn nu te koop!

  • vrijdag 8 september, 20.15 uur, voorpremière
  • zaterdag 9 september 2017, 20.15 uur, première
  • donderdag 12 oktober 2017, 20.15 uur
  • vrijdag 13 oktober 2017, 20.15 uur
  • zaterdag 25 november 2017, 20.15 uur
  • zondag 26 november 2017,15.00 uur
  • donderdag 7 december, 20.15 uur
  • zaterdag 9 december 2017, aanvang 15.00 uur – dernière

Bekijk de speellijst, koop uw kaartjes bij het theater.

Bron: Van Engelenburg Theater & De Rode Boksbal Theaterproducties

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link