De Ongeplukte Zusters van Almere County

De Ongeplukte Zusters van Almere County

De Ongeplukte Zusters van Almere County is een oergeestige, gloednieuwe muzikale komedie, geschreven door Ilse Warringa, losjes voortbordurend op het werk van Jane Austen. 

In De Ongeplukte Zusters keren we twee eeuwen terug in de tijd en volgen we drie zussen en hun moeder in hun zoektocht naar liefde. De oudste en verstandigste zus laat zich leiden door sense, de romantische middelste verlangt naar een leven vol sensibility en de jongste smacht naar vurige begeerte. Maar strookt dit wel met de tijd van nu? Kan er nog wel ouderwets gehunkerd, veroverd en versierd worden? Staan we in onze zoektocht naar een partner nog wel in contact met onze hartstocht of stellen we te hoge eisen?

Hoe maak je elkaar, anno 2023, het hof? Wachten de zussen als muurbloempjes af tot ze geplukt worden door Mister Darcy of nemen ze het heft in eigen handen tijdens dé balavond van de eeuw? Dompel je onder in een avond vol wapperende jurken, opzichtige pruiken, opsmuk, tierelantijnen, kokette dansjes en oprechte gevoelens.

Cast De Ongeplukte Zusters van Almere County

Ilse Warringa schrijft en speelt in de muzikale komedie. Ze speelt samen met;

  • Plien van Bennekom
  • Rop Verheijen
  • Wart Kamps
  • Bart Rijnink

Speeldata Wie is er bang voor Virginia Woolf?

De Ongeplukte Zusters van Almere County zal de geschiedenis in gaan als de verrukkelijkste muzikale komedie van dit theaterseizoen!

Foto: Fotografie Mark Engelen i.s.m. Studio ROOM

Leuk om te lezen