De Rijswijkse Schouwburg – Rijswijk

Generaal Spoorlaan 10, 2283 GM Rijswijk | 070 336 0077 | Google maps

Rijswijkse Schouwburg

Sinds 1991 heeft Rijswijk een schouwburg, Rijswijkse Schouwburg is gelegen aan de grote vijver tegenover het oude stadhuis.

Rijswijkse Schouwburg

De schouwburg biedt met zo’n 200 voorstellingen per jaar, een veelzijdige programmering. Meerdere malen viel de schouwburg in de prijzen voor zijn gastvrijheid en service.

De Rijswijkse Schouwburg vindt het belangrijk om midden in de samenleving te staan, te verbinden en te inspireren. Daarom werkt men graag samen met de middelbare scholen, andere culturele instellingen en lokale ondernemers.

De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Agenda Rijswijkse Schouwburg

Het Rijswijkse Schouwburg biedt jaarlijks een gevarieerde agenda met groot diversiteit aan voorstellingen.

Geniet u altijd erg van de cabaretvoorstellingen? Houdt u meer van musicals of toneelvoorstellingen. De Rijswijkse Schouwburg agenda staat ieder theaterseizoen vol!

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Rijswijkse Schouwburg

Generaal Spoorlaan 10 2283 GM Rijswijk
Telefoon: 070 – 336 0336
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.