Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

De Verleiders – Door de bank genomen

De Verleiders - Door de bank genomen

Door de bank genomen

Het gouden team van de casanova’s van de vastgoedfraude is back in business! De allereerste DE VERLEIDERS-komedie wist Nederland in no time te veroveren met uitverkochte zalen, prachtige recensies en een volle prijzenkast als resultaat- waaronder de Toneelpublieksprijs en de Louis d’Or voor Pierre Bokma.

Over de schandalen bij de banken

Een sublieme cast brengt een zinderende voorstelling over de bankensector. DSB, ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS en andere roversnesten worden theatraal gefileerd.Door de bank genomen is opnieuw een faction-meesterwerk, een subtiele samensmelting van fictie en werkelijkheid. Om zowel van te smullen als te gruwelen.

De voorstelling is een achtbaan aan informatie, sketches en monologen over de wereld van ons geld en het beheer ervan. Naar aanleiding van de vele publieksreacties ontstond een burgerinitiatief in samenwerking met Stichting Ons Geld, waarbij meer dan 130.000 handtekeningen werden verzameld.

Derde voorstelling

Na het vorige succesvolle deel; de val van een super-man, is dit alweer de derde in de glorieuze reeks van DE VERLEIDERS-voorstellingen.

In alle delen worden belangrijke bestuurlijke kwesties op satirische wijze ontrafeld en toegankelijk gemaakt voor een breed publiek.

Cast

Interview

Geert Lamers interviewde George van Houts over ‘De Verleiders’ en het succes van iedere voorstelling. Bekijk het intervieuw.

Speellijst

Deze voorstelling is afgelopen. Neem een kijkje bij de andere voorstellingen.

Bron: Bos Theaterproducties 

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.