Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

De Zere Neus van Bergerac

De Zere Neus van Bergerac is een welriekend sprookje over klunzige feeën, een dappere dichter, oenige vechtersbazen, smerige trollen en een belachelijke neus.

Het verhaal

Een verwarde wensfee is in het verkeerde sprookje aanbeland. Denkt ze bij de wieg van een babyprinsesje te staan, blijkt er een jongetje in te liggen dat Cyrano heet. Tot overmaat van ramp maakt de fee een foutje.

In plaats van drie goede gaven krijgt Cyrano een grote neus waar hij nog vaak mee gepest zal worden. Ondertussen wordt de mooie stagiairefee Roxanne op pad gestuurd om de fout recht te zetten.

Klassiek

Vermomd als mens van vlees en bloed stort zij zich in het avontuur. Maar dan krijgt ze de schrik van haar leven: ze wordt verliefd! En daar blijkt geen toverstaf tegen bestand.

Arjan Ederveen en Pieter Kramer toveren het klassieke verhaal van Cyrano de Bergerac om in een vrolijke voorstelling vol Franse meezing-chansons, echte degen gevechten en veel te veel haast verkledingen.

Van de makers van de bekroonde voorstellingen Lang en Gelukkig, Woef Side Story, Snorro en Moord in de Kerststal! Voor iedereen van 6 tot 108 jaar.

De Cast

  • Jack Wouterse
  • Ellen Pieters
  • Sylvia Poorta
  • Marius Mensink
  • Wart Kamps
  • Arjan Ederveen
  • Sarah Bannier

De voorstelling De Zere Neus van Bergerac wordt geproduceerd door Rotheater en reist na de première uiteraard in Rotterdam door heel Nederland. Ook benieuwd naar de speellijst?

Bekijk de speellijst van De Zere Neus van Bergerac en koop uw kaartje bij het theater.

Bron: Rotheater

De Zere Neus van Bergerac

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link