Derde theaterproductie STENT Producties bekend

Derde theaterproductie STENT Producties bekend

Derde theaterproductie STENT Producties bekend
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

Na het succes van ‘WE WANT QUEEN’ heeft het even geduurd voordat STENT Producties met een opvolger kwam. Tijdens de lancering van de nieuwe website en nieuwe bedrijfstakken maakte de producent bekend dit seizoen nog hun derde theaterproductie op de planken te brengen. Dit betreft het theaterconcert ‘Voor alles een eerste keer’ en zal vanaf 10 mei 2017 exclusief te zien zijn in Theater De Fransche School in Culemborg.

‘Voor alles een eerste keer’, een theaterconcert waarbij men vier jonge mensen leert kennen die aan het begin staan van hun leven. Maar op dat punt komen ze al direct achter hun eerste keren..
Een show over de eerste keren in liefde, alcohol, seks, werk, school en nog veel meer zaken waaraan men herinnert kan worden! Een theaterconcert vol herinnering waarbij er een ode wordt gebracht aan de Nederlandse (pop)muziek.

Het script zal geschreven worden door Dick van den Heuvel, hij was als schrijver en/of regisseur eerder betrokken bij producties als ‘Hair’, ‘SPIJT de musical’ en ‘Robert Long’. De choreografie zal verzorgd worden door Anouk Poell, zij verzorgde eerder de choreografie / staging bij ‘Willem Ruis, de show van zijn leven’, ‘Dansen met de Vijand’ en ‘Op een mooie pinksterdag’. Wie de regie op zich zal nemen zal binnenkort bekend gemaakt worden evenals dat er audities worden gehouden ter invulling van de cast.

‘Voor alles een eerste keer’ zal vanaf 10 mei 2017, met slechts 7 concerten, te zien zijn in Theater De Fransche School te Culemborg. De kaartverkoop is reeds gestart, bekijk voor meer informatie www.stentproducties.nl of boek direct tickets op www.vooralleseeneerstekeer.nl

Derde theaterproductie STENT Producties bekend
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

 

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link

Pin It on Pinterest

Deel pagina