Theater de Fransche school Culemborg

Havendijk 1, 4101 Culemborg | 0345 521 546 | Google maps

Theater de Fransche school Culemborg

Theater De Fransche School is hét stadstheater van Culemborg. Er werken zo’n 65 enthousiaste vrijwilligers die er alles aan doen om u de avond van uw leven te bezorgen.

In het Theater de Fransche school Culemborg

Elk jaar worden hier zo’n 200 professionele voorstellingen en films vertoond. Ook is De Fransche School een podium voor schoolvoorstellingen, amateurvoorstellingen en nog vele andere activiteiten. In het theater vindt u ook een sfeervol theatercafé, waar u terecht kunt voor een drankje voor of na de voorstellingen.

Word vriend

Wanneer u, net als de medewerkers van Theater de Fransche School, een passie voor theater heeft dan kunt u hen helpen om dit podium voor Culemborg te behouden. Zoals zij zelf aangeven, een stad zonder theater is een stad zonder hart. Het is dus vooral belangrijk om de voorstellingen te blijven bezoek maar u kunt nog meer doen!

Word vriend van Theater de Fransche School of doe een schenking. Zo kunt u helpen bij het voortbestaan van het theater. Wanneer er structurele bijdrages zijn kunnen zij bovendien beter hun programma vaststellen en de artiesten op tijd boeken. Voor meer informatie kunt u terecht op hun website.

Ladies Night

In Theater De Fransche School is er iedere eerste dinsdag van de maand een Ladies Night. Op die avond worden de leukste en populairste films voor vrouwen vertoond.

De avond is compleet verzorgd met voor de film een kopje koffie of thee met een kleine traktatie en aan het eind een glas Prosecco. Elke maand wordt er tevens een Ladiescadeau verloot onder de bezoekers.

Agenda Theater de Fransche School

Ieder jaar staan er diverse voorstellingen op het programma, variërend van muziektheater tot jeugdvoorstellingen tot cabaret.

Contactgegevens Theater de Fransche school Culemborg

Havendijk 1 4101 AA Culemborg
Telefoon: 0345 – 521 546

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.