Diederick’s Debuut

Diederick's Debuut - muzikale one-man-show

Een Multi-Instrumentale, Muzikale One-Man-Show

Diederick’s Debuut

Diederick Ensink maakt er een sport van om zoveel mogelijk instrumenten te bespelen. Op 7-jarige leeftijd begon hij zijn muzikale loopbaan met vioolles, daarna is het uit de hand gelopen. ‘Een gezonde verslaving’, noemt Diederick het. Het liefste zou hij in zijn eentje alle instrumenten van een orkest willen bespelen… én daarbij nog willen zingen. Dat gaat natuurlijk niet, zou je denken. Om het tegendeel te bewijzen stapt Diederick voor het eerst ‘solo’ het toneel op in ‘Diederick’s debuut’.

Ondertussen is de muziek-instrumenten-teller de 10 al gepasseerd en kan hij door middel van technologie zoals bijvoorbeeld een ‘loop-station’ in zijn eentje dat gedroomde orkest live op de bühne tot leven roepen. Diederick vertelt zijn persoonlijke, muzikale verhaal aan de hand van liedjes uit diverse muziekgenres: van Shaffy tot Coldplay, van Twarres tot Elton John. Zijn eigen songs mogen ook zeker niet ontbreken. 

Naast al die muziek, die Diederick op zijn eigen manier vertolkt, kan hij het niet laten om het publiek hier en daar een kleine muzikale masterclass te geven. 

Foto: Govert de Roos

Speellijst Diederick’s Debuut

Benieuwd hoe de gezonde verslaving van het bespelen van onmogelijk veel instrumenten ooit begonnen is? Koop dan nú kaarten voor de muzikale one-man-show van Diederick Ensink.  

 

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link