Doek valt voor Crown Theater

Doek Valt Voor Crown Theater

Doek valt voor Crown Theater
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

Het huidige 5e-jubileum jaar van het Crown Theater, is voorlopig het laatste jaar van vele mooie theatervoorstellingen in Aalsmeer. Op 15 mei a.s. zal Simone Kleinsma met haar theatershow Simone! het theaterseizoen afsluiten. De voorstellingen voor het volgende seizoen zijn afgezegd.

Tot teleurstelling van directeur Peter van Eick en voorzitter Ap Eigenhuis en de andere bestuursleden besloot De Raad Vastgoed recentelijk de zaal niet langer kosteloos ter beschikking te stellen. Na vijf jaar heeft De Raad, als hoofdsponsor van het theater te kennen gegeven het stokje over te willen dragen aan een andere partij.

Aangezien het programma voor het volgende seizoen al bijna definitief was en op zo’n korte termijn geen oplossing kon worden gevonden voor het ontstane financiële gat, heeft het bestuur moeten besluiten om het programma voor theaterseizoen 2016-2017 te annuleren. Voor een enkele voorstelling wordt nog naar oplossing gezocht. Ook voor de succesvolle zondagmiddagvoorstellingen in The Club bij “Exclusief bij Bob en Gon” wordt nog gekeken naar een mogelijkheid om het (eventueel elders) voort te zetten.

Het bestuur zal samen met Peter van Eick de komende periode gebruiken om te onderzoeken of een herstart in augustus 2017 mogelijk is. Met een nieuwe hoofdsponsor(en) en gemeentelijke subsidie. Dat er behoefte is aan een eigen theater in Aalsmeer blijkt wel uit de sterke groei van het aantal bezoekers, de groei van de business club en de positie als veruit de meest bezochte culturele instelling in Aalsmeer in 2015.

Een feestelijk jubileum jaar met spraakmakende voorstellingen, met een stijging in de bezoekersaantallen en vele positieve reacties eindigt hiermee in een plotselinge teleurstelling.

De vrijwilligers en de sponsoren van het theater hebben het maximale gegeven, maar zonder kosteloze beschikbaarstelling van het theater door De Raad Vastgoed BV en financiële steun van de gemeente is het voortbestaan van het theater helaas onmogelijk gebleken.

Op 15 mei zal Simone Kleinsma met haar theatershow Simone! het theaterseizoen afsluiten.

Daarna zullen de vrijwilligers tijdens een gezamenlijke BBQ en de sponsoren tijdens een sponsoravond bedankt worden voor hun hulp en enthousiasme.

Bron: Crown Theater Aalsmeer

Doek valt voor Crown Theater
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sort by:

Be the first to leave a review.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

 

Pin It on Pinterest

Deel pagina