Dolly Dots – Sisters on tour

Een intieme muzikale voorstelling over het verhaal achter het succes van de Dolly Dots.

Dolly Dots – Sisters on tour

De Dolly Dots, begeleid door de opwindende Sven Figee Band, vertellen het verhaal achter het succes, aangevuld met de mooiste hits.  Hoe was het om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen ze er mee om? Overal waar ze kwamen of wat ze ook deden, het was altijd een krankzinnig circus. De Dolly Dots waren een bezienswaardigheid, opgegroeid in een glazen kooi. Ze waren op zichzelf aangewezen. Gelukkig hadden ze elkaar. 

“Er gaat geen dag voorbij in ons leven zonder dat iemand over de Dots begint om vervolgens hún herinneringen te delen. Daarna komt altijd de vraag: ’wanneer gaan jullie weer eens optreden?’. Na de succesvolle reunie in 2007 en 2008 met uitverkochte Ahoyconcerten en een tour door alle concerthallen overleed Ria in 2009 na een ziektebed. Daarmee was het klaar, vonden we. Een voor allen, allen voor een. Maar in 2016 traden we toch weer eens kort op bij de Toppers in de Arena en dat bleek hartverwarmend leuk.”

Het belooft een intieme avond met ouder wordende voormalige tieneridolen te worden. Een avond waarin met veel zelfspot teruggekeken wordt op die bijzondere tijd met elkaar.

De Dolly Dots, ‘Het verhaal’.

Speellijst Dolly Dots – Sisters on tour

Bestel nu kaarten voor de terugkeer van de Dolly Dots in het theater, een intieme avond met je tieneridolen. 

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen