Drie aanstormende talenten in Addergebroed

Drie aanstormende talenten in Addergebroed
Drie aanstormende talenten in Addergebroed
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

Drie talenten zijn toegevoegd aan cast Addergebroed. Naast de musicalsterren Tony Neef en Wieneke Remmers zijn drie aanstormende talenten te zien in de muzikale voorstelling Addergebroed dit voorjaar. Afgelopen weekend vonden de audities plaats in theater De Tamboer in Hoogeveen, met succes.

“Na de oproep op sociale media en in de pers stroomde in korte tijd veel aanmeldingen voor de audities binnen. Met een hoge kwaliteit”, vertelt Bastiaan Roeters, producent van Tresore Producties.

“Zaterdag was de spanning te snijden in een zaaltje in De Tamboer in Hoogeveen. Tien auditanten waren geselecteerd om auditie te komen doen en de audities hebben zijn vruchten afgeworpen”. De vrouwelijke bijrol van het Wit Wief zal worden vervult door het aanstormende talent Rianne Peterson uit Assen. Peterson rond op dit moment de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Academie voor Muziek- en Muscialtheater af en krijgt met Addergebroed een vliegende start voor haar carrière.

Naast Peterson zijn er nog twee castleden toegevoegd. Meren Verhaegh zal de rol van Wilhelmina van Pruisen vervullen en Anouk Snel, bekend van de musicals Into the woods en Anatevka versterkt de cast met de rol van Barbara van Lier. Beide talenten ronden het Conservatorium (Meren) en Fontys Muscialtheater (Anouk) af tijdens de productie en staan aan de vooravond van een denderende carrière op het toneel. “Hiermee halen we nog meer kwaliteit in huis”, aldus Roeters.

Addergebroed, de muzikale voorstelling over giftige ambities, mooi Drenthe en blinde liefde, gaat op 28 mei in première in De Nieuwe Kolk in Assen en toert in de maand juni langs alle grote Drentse theaters. Voor meer informatie en kaarten ga naar www.addergebroed.nu.

Over Addergebroed

Drenthe biedt een schat aan verhalen. De verhalen over armoede kennen we, die over het rijke Drenthe liggen nog verborgen in de Drentse archieven. Addergebroed brengt daar verandering in, door het verhaal van Johannes van Lier te vertellen. Deze ambitieuze jongeman kwam als buitenstaander naar Drenthe en wist door zijn werk voor De Drost en Willem V in korte tijd vriend en vijand voor zich te winnen. Tenminste, daar leek het op.

Johannes liet huize Overcingel bouwen, genoot van Drenthe en stortte zich op zijn passie – adders. Zich niet bewust van de nadere politieke slangen…Een gloednieuw verhaal dus, rijk aan ambitie en gekonkel, geworteld in het Drenthe van de 18e eeuw.

Lees meer over Addergebroed

Bron: Addergebroed.nu

Drie aanstormende talenten in Addergebroed
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sort by:

Be the first to leave a review.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

 

Pin It on Pinterest

Deel pagina