Tresore

tresore producties

Tresore staat voor producties met pit. Tresore produceert kleinschalige muziektheatervoorstellingen, die eigentijds zijn en gericht op inhoud en kwaliteit. De voorstellingen moeten ‘iets met je doen’; het publiek moet geraakt worden.

Doel van Tresore

De acteurs krijgen dan energie terug van het publiek, waardoor er iets speciaals kan ontstaan volgens Bastiaan Roeters. Een intieme sfeer, kwaliteit en emotie zijn daarvoor belangrijke ijkpunten. Daarom spelen de acteurs ook in sfeervolle theaters waar goed contact met publiek mogelijk is en een zekere mate van intimiteit gecreëerd kan worden. Veelal zijn dat middelgrote theaters, vaak vlakke vloer. Een essentieel onderdeel is dat de juiste mensen op de juiste plek neergezet worden; in de casting wordt in eerste instantie gekeken naar kwaliteit en type. De producties moeten gericht zijn op het creëren van pareltjes, zowel artistiek als zakelijk.

Talentontwikkeling

Tresore Producties is gevestigd in Groningen; de tweede cultuurstad van Nederland. In deze bruisende stad lopen ruim 50.000 studenten rond. Een groot deel van die studenten volgt een kunstvakopleiding of een kunstgerelateerde studie. Tresore Producties biedt een mogelijkheid tot samenwerking met, en talentontwikkeling voor deze studentengroep en voor afgestudeerden in de kunstsector.

Gerelateerde artikelen

AddergebroedAddergebroed

Musical Addegebroed brengt rijkdom van Drenthe dichterbij de Drent
De provincie Drenthe speelt de hoofdrol in de gloednieuwe musical Addergebroed – Het Leven van Johannes van Lier.

Lees ook: Addergebroed

Producties Tresore

Producties met pit, dat is waar Tresore voor staat!

Contactgegevens Tresore;

Tresore
Stationsplein 3
9726 AE Groningen
E-mail