ECHT – Theaterprogramma Astrid Cattel

ECHT - Theaterprogramma Astrid Cattel

Actrice en presentatrice Astrid Cattel gaat het theater in met haar eigen theaterprogramma ECHT over dagelijkse gewoontes en ongewoontes.

ECHT – Astrid Cattel

Is appen de oplossing voor afspraak arme vriendschappen? Wordt het niet eens aanpaktijd voor het ontdingen in ons hoofd? Waarom zijn mannen veelal korter van stof dan vrouwen? Hoeveel tijd besteden wij aan het waarmaken van onze échte realistische wensen. Het leven is te kort om daar niet een middag of avond bij stil te staan.

‘Iets is mooi als het echt is’

De enthousiaste theatermaakster gaat haar gevoelige karakter in deze goudeerlijke voorstelling niet uit de weg. Astrid deelt haar positieve energie, verbazing en emotie. Zij neemt luisteraars ook mee in haar dagelijkse gewoonste en ongewoonste levenssituaties. Mèt een flinke dosis zelfspot. Daarmee zit drama, zang, muziek en een knipoog naar cabaret in één voorstelling. Doordat Astrid haar persoonlijke warmte in de voorstelling verweven zit maakt dat het geheel tot chique charmant amusement.

Over Astrid Cattel

Actrice/ Presentatrice Astrid Cattel heeft in het Gooi een eigen regionale jeugd/theaterschool gehad en zij is sinds 10 jaar (11 TV seizoenen) de vaste Stand In van Irene Moors bij het RTL4 TV programma De Tv Kantine. Huidig theaterseizoen zingt zij, met de zoon van Toon, in de Nederlandse theaters. Zij brengen een hommage aan Toon Hermans.
De bevlogen programmamaakster heeft haar eigen teksten en muzikaal materiaal bijeen gebracht in de voorstelling ‘ECHT’. Astrid wordt muzikaal begeleid door haar pianist.

Speellijst ECHT

Het theaterprogramma van Astrid Cattel: ECHT is te zien op onderstaande data onder voorbehoud:

9 januari 2021 in De Boerderij te Huizen
16 januari 2021 in Scagon te Schagen
7 maart 2021 in De Mess te Naarden

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link