Edsilia Rombley – In Balans

Edsilia Rombley - In Balans

Zangeres Edsilia Rombley viert haar 25-jarige jubileum met een gloednieuwe show in de theaters in Nederland. Edsilia Rombley – In Balans.

Edsilia Rombley – In Balans

In die 25 jaar heeft ze een hoop meegemaakt; van haar concerten met de Ladies of Soul tot haar deelnames en zelfs presentatieklus tijdens het Songfestival.

Tijdens In balans zingt Edsilia prachtige nummers uit haar inmiddels lange loopbaan en deelt ze een aantal nieuwe liedjes met haar publiek. Soul, pop, jazz, R&B, up tempo en ballads; Edsilia zingt het allemaal even makkelijk. Samen met haar all-female band zorgt ze voor een intieme avond uit, vol heerlijke muziek, persoonlijke anekdotes en een flinke dosis humor.

“Ik kan niet wachten om in het theater een aantal nieuwe liedjes met jullie te delen”, aldus Edsilia Rombley. ‘In Balans’ is ook de titel van haar nieuwste album. Edsilia: “Daarnaast zing ik uiteraard nummers uit mijn inmiddels 25-jarige carrière”.

Speellijst Edsilia Rombley

Samen met haar all-female band verzorgt Edsilia met ‘In Balans’ nu een intieme avond met persoonlijke anekdotes, soul, pop, jazz en r&b met zowel Nederlands- als Engelstalige nummers, up tempo en met ballads.

Bekijk snel de agenda en koop je tickets bij het theater!

Leuk om te lezen