Edwin Evers Band – Mooi zo!

Edwin Evers Band - Mooi zo!

De Edwin Evers Band is weer terug in de Nederlandse theaters! Hun nieuwste tour heet ‘Mooi zo!’ en tijdens deze avond neemt de band je mee naar alles dat mooi is! De muziek van hun helden, zowel akoestisch als versterkt, passeert de revue. Het wordt weer een avond vol sketches, humor en bovenal: muziek!

Edwin Evers over de Edwin Evers Band

Het is al weer meer dan 15 jaar geleden dat we als muzikale vrienden besloten een band te vormen, dat was ter gelegenheid van de CD presentatie van ‘Evers Staat Op’. Het was die avond zo te gek om met z’n allen muziek te maken, dat we nooit meer uit elkaar zijn gegaan en zo is de Edwin Evers Band geboren.

De eerste 10 jaar hebben we veel gespeeld op (besloten-) feesten, events en festivals, mochten we diverse artiesten begeleiden tijdens hun concert en waren we de begeleidingsband bij o.a. The Voice of Holland en The Voice Kids. In 2011 zijn we naast de reguliere optredens gestart met een theatertour. Een show vol met eigen interpretaties van de muziek van onze helden, zowel akoestisch (in een meerstemmige setting) als versterkt.

Van prachtige ballads tot de meest swingende nummers en vanzelfsprekend komen de typetjes van Edwin langs. Dit vormt de basis voor onze theater tour.

Bron: EdwinEversBand.nl

Speellijst Edwin Evers Band – Mooi zo!

Edwin Evers is weer terug met zijn band in de Nederlandse theaters! 

Bekijk actuele data van voorstellingen op de website van Edwin Evers.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link