Een Rits te ver 2.0

Een Rits te ver 2.0

Er kamperen wonderlijke lieden op de camping van Harrie Vermeulen. 

Een Rits te Ver

Het Zwaard van Damocles hangt boven het hoofd van Harrie Vermeulen omdat er plannen zijn de camping te sluiten zodat er ruimte gemaakt kan worden voor een golfterrein. Harrie moet alles uit de kast trekken om het hoofd boven water te houden; zijn dochter heeft een ingewikkelde liefde, er loopt een mate- loos veeleisende campinggast rond, en ook zijn assistent maakt er een compleet onhandel- bare chaos van.

Een Rits te Ver 2.0

In deze nieuwe versie van Een Rits te Ver laat Jon van Eerd zijn jarenlange ervaring los op een groep comedy-acteurs om er een herkenbaar Harrie-verhaal van te maken. Een Rits te Ver was de eerste komedie geschreven door Jon van Eerd. Het stuk was een doorslaand succes. Op veler verzoek komt het in het seizoen 2024/2025 terug in een geheel verrassend, nieuw jasje!

Cast Een Rits te Ver

​De hilarische voorstelling met o.a

  • Joey Schalker (Harrie Vermeulen)
  • Marjolein Touw
  • Arie Cupé
  • Margo Dames
  • Dick Cohen
  • Dané Wessels
  • Shahinez de Leeuw

Speeldata Een rits te Ver 2.0

De voorstelling is te zien in de theaters in Nederland. Bekijk snel de speellijst.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.