Elektra Podcast Live op theaterterras de BuitenPost

Elektra Podcast Live op theaterterras de BuitenPost

Tijdens Elektra Podcast Live op buitenterras De BuitenPost van het Posttheater, op zaterdag 31 juli neemt Wouter Monden een aflevering op met cabaretier Glodi Lugungu en kan jij heerlijk comfortabel met een drankje erbij meeluisteren. Iedereen krijgt een koptelefoon zodat je ongestoord en onder afleiding kunt luisteren en lachen.

In de Elektra Podcast praat stand-up comedian Wouter Monden elke week met een cabaretier of comedian over de slechtste, raarste en meest opmerkelijke shows uit hun carrière.

Voorbeelden? René van Meurs die optrad op een kinderboerderij, Bert Visscher die was buitengesloten op het dak van een theater, Karin Bloemen op een boot vol criminelen of Richard Groenendijk die opeens een ontzettend dronken man naast zich op het podium had staan.

Dit keer is Glodi Lugungu te gast. Glodi werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2020.  Hij staat op 31 juli ook in het avondprogramma op de BuitenPost, samen met Katinka Polderman en Merijn Scholten.

Elektra Podcast was in 2020 genomineerd voor Beste Podcast van het jaar. Er zijn inmiddels meer dan 80 afleveringen te beluisteren via Spotify, Youtube, podcast-apps of www.elektrapodcast.nl

Waar en wanneer

Datum: zaterdag 31 juli; van 17:00 uur tot 18:00 uur: entree € 5,00 inclusief een consumptie
Locatie: theaterterras de BuitenPost, terrein Posttheater
Programma en kaartverkoop: www.posttheater.nl

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link