Het Posttheater Arnhem

Rosendaalsestraat 27, 6822 Arnhem | 026 446 3554 | Google maps

Het Posttheater Arnhem

Hét Cabaretpodium van het Oosten

Centraal in Arnhem, achter het Velperpoortstation vindt u het nostalgische Posttheater. Het programma aanbod richt zich op cabaret en stand-up comedy.

Het Posttheater is hét cabaretpodium van het Oosten waar bekende cabaretiers en jonge talenten graag neerstrijken. Brigitte Kaandorp, Jandino, Diederik van Vleuten, Enge Buren, slechts een greep uit het mooie aanbod.

Mogelijkheden tot huren

Naast het programma aanbod zijn er in het Posttheater verschillende mogelijkheden tot het huren van zalen tegen aantrekkelijke tarieven. Ook beschikt het theater over een sfeervolle foyer en een artiestenfoyer waar kleine meetings kunnen worden georganiseerd.

Theatermenu

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u op nog geen minuut lopen bij Grand Café Metropole (Steenstraat 68) terecht voor een heerlijk 2-gangen Theatermenu. U kunt tegelijk met de aankoop van uw voorstellingskaarten dit menu reserveren.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van Het Posttheater Arnhem, met daarin actuele informatie over acties, voorstellingen en nieuwtjes wordt twee keer per maand verzonden per e-mail. Wilt u deze ook graag ontvangen?

U kunt dit aangeven in uw account die u heeft van het theater. Mocht u geen profiel hebben dan kunt u deze gemakkelijk aanmaken. Daarbij wordt gevraagd om uw adresgegevens, deze worden alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief en het geven van belangrijke informatie, zoals het annuleren van een voorstelling.

Agenda het Posttheater Arnhem

Bent u benieuwd naar de agenda van het Posttheater in Arnhem? Er is echt voor ieder wat wils, of u nu op zoek bent naar een avondje lachen tijdens een cabaretvoorstelling of graag een mooie dansvoorstelling bezoekt, u kunt terecht in het Posttheater!

Contactgegevens Het Posttheater Arnhem

Rosendaalsestraat 27, 6824 CA Arnhem
Tel. 026-4463554
E-mail algemeen: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.