Elisabeth in Concert op Paleis Soestdijk in 2018

Elisabeth in Concert op Paleis Soestdijk in 2018

Elisabeth in Concert op Paleis Soestdijk in 2018
4 -------- (1 stem)
Beoordeling
De locatie van het openluchtspektakel Elisabeth in Concert 2018 is bekend. Na een succesvolle editie in 2017 is het unieke evenement dit jaar te zien op Paleis Soestdijk in Baarn. De kaartverkoop start woensdag 7 februari. Albert Verlinde, producent en algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland: “De reacties die we vorig jaar hebben ontvangen op Elisabeth In Concert op Paleis het Loo waren overweldigend. We hebben meer dan 32.000 bezoekers mogen ontvangen. Dit jaar was Paleis het Loo in verband met een verbouwing niet beschikbaar, maar we zijn ontzettend blij dat we met Paleis Soestdijk opnieuw op een koninklijke locatie terecht kunnen. Elisabeth in Concert is een nieuw concept dat we hebben bedacht om een klassieker om te vormen naar een concertante voorstelling en het is natuurlijk fantastisch om te zien dat dat zo aanslaat. Dit jaar hebben we met Paleis Soestdijk wederom een ultieme locatie gevonden voor deze romantische, muzikale sensatie. Ik ben hier heel blij mee en kijk er ontzettend naar uit.’’ Onder anderen Pia Douwes en Stanley Burleson brengen ook dit jaar de concertversie van de succesvolle musical Elisabeth. Pia Douwes, hoofdrolspeelster Elisabeth in Concert 2018: “Elisabeth is één van de dierbaarste rollen die ik heb mogen spelen. Dat ik nogmaals Elisabeth in Concert mag doen is al een feest, maar dat Paleis Soestdijk op een steenworp afstand van mijn woonplaats is maakt het nóg specialer.” Elisabeth in Concert is van 8 tot en met 17 juni te zien op Paleis Soestdijk, de kaartverkoop gaat open op 7 februari.

Elisabeth in Concert

Wegens overweldigend succes in 2017 komt Elisabeth in Concert deze zomer terug. Met dit keer het magische Paleis Soestdijk in de achtergrond wordt deze unieke show een muzikale sensatie die je niet mag missen. Ook dit jaar keren onder anderen Pia Douwes en Stanley Burleson terug in de concertversie van de musical Elisabeth. Tony Neef neemt de rol van verteller op zich in deze versie.

Het verhaal

Elisabeth vertelt het ware, aangrijpende levensverhaal van de keizerin van Oostenrijk. Nog altijd wordt de populaire keizerin liefkozend Sisi genoemd door het Oostenrijkse volk. Hoewel haar leven aan het Weense Hof als een romantisch sprookje begon, sloeg het snel om tot een geschiedenis met keiharde tegenstellingen en ontberingen. Drama en romantiek liggen in elkaars verlengde – een opbloeiende romance eindigt in een persoonlijk drama. Fotografie: Roy Beusker Voor meer informatie: www.elisabethinconcert.nl

Elisabeth in Concert op Paleis Soestdijk in 2018
4 -------- (1 stem)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Leuk om te lezen

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link