FANTASIA Online van Introdans te zien op Podiumkids Thuis

FANTASIA Online van Introdans te zien op Podiumkids Thuis

Online aanbod tijdens de voorjaarsvakantie.

FANTASIA Online van Introdans te zien op Podiumkids Thuis

Het online platform Podiumkids Thuis, waarop 18 professionele jeugdgezelschappen hun digitale registraties bundelen, trok honderden kijkers in de kerstvakantie. Familievoorstellingen voor 3+ tot en met 10+ kunnen on demand thuis bekeken worden. Ook in de voorjaarsvakantie biedt het platform verantwoorde schermtijd en een uurtje theaterkunst. Ook Introdans is te zien met de voorstelling FANTASIA Online. Deze online voorstelling laat de kijker kennismaken met de wonderlijke en fantasievolle wereld van choreograaf Alwin Nicolaïs.

In het najaar 2020 ging de familievoorstelling FANTASIA in première. Vanwege de coronamaatregelen moest Introdans helaas een groot deel van de tournee annuleren. Artistiek directeur Roel Voorintholt en repetitor Alberto del Saz creëerden daarom nu een online voorstelling over de creatieve wereld van de choreograaf Nikolaïs. Op deze manier kunnen kinderen en volwassen van alle leeftijden toch hun fantasie laten prikkelen door deze tijdloze balletten.

Genoeg keus

Naast deze voorstelling van Introdans, is er een uitgebreid aanbod aan voorstellingen te zien op Podiumkids Thuis: Het verhaal van Anders (8+) van Danstheater Aya, Meneertje Meer (3+) van Tg Winterberg en STIP Theaterproducties, Roodhapje (6+) en 4 Musketiers (6+) van Holland Opera, Alleen op de wereld (8+) van Maas theater en dans etc etc.. De komende maanden zal het aanbod regelmatig worden ververst.

Podiumkids Thuis is een initiatief van Podiumkids, een collectief van 26 gezelschappen die theater-, muziek- en dansvoorstellingen maken voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. De voorstellingen worden aangeboden voor een prijs van € 2,99.

Meer Introdans online?

De Introdans Thuisbioscoop is terug! Wekelijk voegen we nieuwe video’s aan de Thuisbioscoop toe. Alle video’s (m.u.v. FANTASIA Online) zijn gratis te bekijken.

Kijk op introdans.nl/thuisbioscoop voor meer informatie en het aanbod.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link